İnternet & Teknoloji En son ne zaman fotoğraf çekildiniz? BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben en son dün çekilmiştim😂 Zaten sık sık fotoğraf çekiyorum severim fotoğraf çekmeyi En son ne zaman fotoğraf çekildiniz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bende dün çekildim. 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Helal sana yeğenim Yorumla DerdeBaytar +1 yıl Mafyayım demi😂 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En son bir kaç gün önce çekilmiştim öyle arada aklıma eserse hazırlanıp makyaj yapıp çekiliyorum normalde resim çekilmeyi pek sevmem ama 1 0 Yorumla
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Hiç fotojenik biri değilim o yüzden pek çekilmem ama bugün asker uğurladık o zaman çekildim. 1 0 Yorumla
_Yıldız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Çok çekilmeyin lütfen yav, manzarayı izliycem oturup, fotoğraf çekilenler yüzünden önünden geçemiyorum, trip de atıyorlar foto bozuldu diye😒😑 0 0 Yorumla
Kaptan88 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl En son 2 gün oldu ama nedense çekildikten sonra beğenmiyorum üzerinden bir kaç gün geçince hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Dün antreman yaparken. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Geçen ay falan sanırım 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum. Foto çekmeyi hiç sevmem 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bir hafta kadar önceydi heralde tam hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
bilmesenndeolurr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl 9 gün önce... Bir türlü alışkanlık edemedim :/ 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bugün öğle 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bugün 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bende dün çekildim.
Helal sana yeğenim
Mafyayım demi😂
En son bir kaç gün önce çekilmiştim öyle arada aklıma eserse hazırlanıp makyaj yapıp çekiliyorum normalde resim çekilmeyi pek sevmem ama
Hiç fotojenik biri değilim o yüzden pek çekilmem ama bugün asker uğurladık o zaman çekildim.
Çok çekilmeyin lütfen yav, manzarayı izliycem oturup, fotoğraf çekilenler yüzünden önünden geçemiyorum, trip de atıyorlar foto bozuldu diye😒😑
En son 2 gün oldu ama nedense çekildikten sonra beğenmiyorum üzerinden bir kaç gün geçince hoşuma gidiyor
Geçenlerde iş yerinde efem😊
Dün antreman yaparken.
Geçen ay falan sanırım
Bugun şantiyede kuranglez çekmişim :F
Hatırlamıyorum. Foto çekmeyi hiç sevmem
4 gun onceydi sanirim
Bir hafta kadar önceydi heralde tam hatırlamıyorum
9 gün önce... Bir türlü alışkanlık edemedim :/
3 gün önce
Dün olması lazım
Bakıiiiim, dünmüş
dün çekildim