İnternet & Teknoloji En son ne zaman fotoğraf çektirdiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim 2 ay oluyordur o derece dndjd çekmiyorum kendimi ndjd siz? En son ne zaman fotoğraf çektirdiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sinemaya gittiğimde selfie çekildim 1 0 Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Sanırım 4 ay önce yurtdışına çıkarken biometrik fotoğraf gerektiği için o zaman çektirmiştim. 😂 1 0 Yorumla
Garibbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Ben çekmiyorum beni çekiyorlar iş yerinin reklamı icin 1 0 Yorumla
Mondelana Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl En son dün arkadaşlarla çektimOndan önce 23 Mart 'ta çektim. Hiç fotojenik değilim. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 1 sene oldu vesikalık fotoğraf çektirmiştim 1 0 Yorumla
bestekanayrr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Dün biyometrik fotoğraf çekildim vize için 1 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Pazartesi biyometrik çektirdim pasaport için 🌸 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sen yine iyisin yıllarca çekmeyenler var 😂😂 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Geçen bir selfie çektiydin ama 0 0 Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl İki gün önce pp'deki foto fkmrğfçrlf 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Birkaç gün önce 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. 10 gündr 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. 2 hafta olmuştur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sinemaya gittiğimde selfie çekildim
Sanırım 4 ay önce yurtdışına çıkarken biometrik fotoğraf gerektiği için o zaman çektirmiştim. 😂
Ben çekmiyorum beni çekiyorlar iş yerinin reklamı icin
En son dün arkadaşlarla çektim
Ondan önce 23 Mart 'ta çektim. Hiç fotojenik değilim.
1 sene oldu vesikalık fotoğraf çektirmiştim
Dün biyometrik fotoğraf çekildim vize için
Pazartesi biyometrik çektirdim pasaport için 🌸
geçen pazartesi çekilmiştim
geçen hafta düğünde çekildm
Sanırsam geçen haftaydı
Bugün.
Aile yemeğinde iken.
Sen yine iyisin yıllarca çekmeyenler var 😂😂
Geçen bir selfie çektiydin ama
İki gün önce pp'deki foto fkmrğfçrlf
2 sene once