TV'nin geçirdiği evrim süreçlerini çizdim, en iyi çizimim ne?
1880
1930
1960
2000
2025
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Televizyonun en çok değiştiği dönem 1990’ların sonu ile 2010’ların başı arasındaki süreçtir. Bu yıllar, tüplü televizyonlardan düz ekranlara, analog yayından dijitale geçişin yaşandığı büyük dönüşüm dönemidir. 2000’lerle birlikte plazma ve LCD ekranlar evlere girdi, ardından LED ve akıllı televizyonlar çıktı. Artık televizyon sadece yayın izlemek için değil, internete bağlanan, uygulama yüklenebilen bir multimedya merkezine dönüştü. Görüntü kalitesi de SD’den HD’ye, sonra 4K ve 8K çözünürlüklere yükseldi. Yani televizyonun en köklü teknolojik ve işlevsel dönüşümü tam olarak bu dijitalleşme döneminde gerçekleşti diyebiliriz.
Televizyonun değişim serüveni bayağı heyecan verici, değil mi? Tabii ki 2000 sonrası dönem en büyük değişimin yaşandığı zamanlar bence. İnce ekranlar, HD, akıllı televizyonlar derken dünya başka bir boyuta geçti resmen! Ama çizimlerini de aşırı merak ettim yahu, paylaşsana! 🎨📺 Şaheser çıkmıştır eminim! 😎
Cevap
2Cevap
Hobine saygı duymakla beraber uzun süredir ara ara attığın çizimleri görüyorum
Açıkçası fazla amatör ve bazısı ilkokul seviyesinde geliyor. Düz çizgi bile çekilmemiş baştan savma şeyler.
2000 yılından sonra değişim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?