Dün akşam Bahar'ı kaçırmışım yine. Televizyonda dizi izlemeyi unuttum ben.

Dün akşam Bahar'ı kaçırmışım yine. Televizyonda dizi izlemeyi unuttum ben.

Evet mazide kaldı.. ben tv bile izlemiyorum artık. zaten bazıları milletin hayatını izlemekten ya da kıskançlık yapmaktan zaman bulamıyordur tv izlemeye ahahs
Yazdıklarımı üzerine alınan insanları umursamıyorum. bazıları nefes alsak kendine sanıyor o kadar aciz kişileri de insan yerine koyup muattap bile olmuyorum zaten.. sadece gülüp geçiyorum devam etsinler bakalım sdjsdj
Televizyonda izlediğim birkaç yapım var. Bunların haricinde televizyon ile ilgileniyorum. Investigation Discovery kanalını izliyorum. Orada suçlarla ilgili belgesel tadında diziler var. Seri katiller, cinayet veya suç raporları, suçluların hayatı vesaire. Çok ilgimi çekiyor.
İlgilenmiyorum* 😤
Valla ben de öyle özellikle tek başına yaşamaya başladığımdan beri TV dizilerini gününde izlemiyorum. Ertesi gün önemli sahneleri netten izliyorum daha iyi oluyor
Yıllar var TV de dizi izlemiyorum. Çok uzun, boğucu, reklamlı. Konular desen saçma sapan. Netflix gibi platformlarda yabancı dizileri izlemeyi tercih ediyorum.
Cevap
42Cevap
ahsh millet birilerinin hayatını izlemekten diziye vakit bulamıyor zaten maalesef
Muhatap etmedikçe adam yerine koymadıkça hala daha her dediğimi üzerine almak için kendisini yırtan ve iki kelimeyi yan yana getiremeyip söylediklerimi kopyalayacak kadar çapsız insanlar var maalesef ve bu beni çok eğlendiriyor ahshs
Artık yavaşa dayanamıyoruz tv yerine internetten açıp 1, y veya 2x te izlemek kesinlikle daha iyi geliyor reklam arası istediğin zaman ve boş an ayarlamaktansa boş anında keyif almak daha avantajlı bir on yıla televizyon sektörünün bitebileceğine inanıyorum
Evet. Ben TV izlemeyi bırakalı uzun zaman oldu.
Ben çoktan maziye gömdüm. Tvde filmi Netflix gibi platformlar ile izliyorum sadece.
Ay ya ilkkez bir diziye sardım ama bilerek tvden izlemiyorum. Reklamlar falan filan beni bunaltıyor 😄
Bende unutuyorum işte 😂😂
Zengin-fakir, töre-namus-intikoom, aldatmalı, sekreter-patron komplike durumlarına ne zaman başladılarsa o zamandır izlemiyorum.
youtube.com/shorts/q8hCKzzV9Xs?feature=shared bu ses olmadan olmuyor 😅
Hiç sorma ya. Ne güzeldi eskiden, beklerdik başında da yeni bölümünü izleyelim. Sohbet muhabbet olsun kenarda.. :D
Valla ya
En samimi ortamlardan biriydi benim için :/
Ben çok uzun süredir TV de dizi film izlemiyorum bunun bence en önemli etkeni sosyal medya. Diğer etkenler benim için çalışma hayatım hemşireyim çünkü sürekli bir nöbet nöbet çıkışı vs bunlardan dolayı vakit ayıramıyorum
Hayır hemşireyim Paramedik okuyorum
Lise mezunu hemşireydim önlisans mezunu olabilmek için
Uzun bir süredir televizyondan uzağım. İzlemeye değer , güzel bir dizi göremiyorum. Klişelerle dolu, birbirinin çakması olan yapımları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. İnsanlar da afedersiniz ama "m*l" gibi seyre dalıyorlar.
Televizyon açıksa göz ucuyla bakarım sadece ama odaklanmam. Yalnız olduğumda televizyon zaten hep kapalı oluyor. Eskisi gibi dizi ve film izlemiyorum. Daha çok internet üzerinden araştırmalar yapıyorum.
Yo hayır ben izliyorum normal şartlarda bu ara izleyemiyorum
Bizim evde mazide kalmış bir durum değil. Her akşam yemekten sonra ya tv kanallarından ya da internetten bir şeyler açar tv karşısında izleriz. Bahar ailecek izlenecek çok iyi bir tv dizisi oldu 🌸
Yoo ben hala televizyonda izliyorum çünkü bende internet yok 😂
TV de ayrı keyifli oluyor reklam aralarında ihtiyaç gidermece falan onun heyecanı başka 😀😀😀
Çok önemli bir işim olmazsa Bahar ve Kızılcık şerboyu TV de izliyorum djdjdkd
Elalem milletin dedikodusunu yaşamını takip etmekten dizi izlemeye vakit bulamıyor kendileri biz dizi olmuş ahahah cahiller.
Kurtlar vadisi pusu yayından kalktığı zamandan beridir tv de dizi izlemiyorum izlesem de çok nadir aile ile felan olunca
10 yıldır filan tvde kanallarında hiç dizi izlemedim 4-5 yıldır da haber filan izlemiyorum tv kanalları çöp oldu
Biz de Cassie izliyor diye çekiyorduk... Nasıl unutursun izlemeyi 😢
4 bölüme final veririz sen izlemezsen
İnternet üzerinden izleme durumu çok fazla olduğu için birde dizi sayısı çok var, biri bitiyor diğeri başlıyor. Diziler hep aynı konusu
Eskiden Avrupa yakası ve ekmek teknesi takip ederdim. Şimdi denk gelirse 80 leri izliyorum. Dizi alışkanlığım yok diyebilirim.
Yaaa harbiden önceden diziler çok güzeldi hepsini izlerdik ama artık saçma sapan konular bir sürü saçma dizi doldu...
Mazi de kalmadı ama içerik olarak artık herkese hitap eden yapımlar azaldı. Ben çoğu yapımı yine de takip etmeye çalışıyorum.
Ben de internetten izliyorum, YouTube’a düşmedi dün dizi sinir oldum
Bahara takılıyorum bu ara onun dışında hiç bir şey izlemiyorum
Ben 7 yıldır tv izlemiyorum odamdan kaldırdım eskisi gibi insanı tvde tutacak bir şey yok artık.
Ben uzun zamandır oturup bir şey izleeeyemiyorum ki🥲🥲
Aman tv de izleyince madalya mı verecekler , YouTube daha iyi zaten
TV de dizi izlemeyeli 6 yıl oldu artık şimdiki diziler berbat
Bahar adamı buhrana sürüklüyor.
Genelde hiçbirini izlemiyorum.
Genelde bilgisayardan kdrama dizileri/filmleri izliyorum TV izlemiyorum ya
Sanırım evet artık işte bilgisayarda veya tabletten izliyorum
Evet
Tv yakında tarihin tozlu sayfalarına karışacak galiba.
Eskiden dizimiz var diye merakla beklerdik şimdi yarın tekrarına bakarım diyoruz genelde
Gündüz izlemeyi daha cok seviyorum tv çocukların yüzünden bana kalmiyor
Genelde evet. Çoğu insan youtubedan izliyor ben de öyle
2012 yılında en son yahşi cazibeyi izlemiştim
Uzun zaman oldu, hiç açmıyorum bile. Arada film izliyorum o kadar.
Baharda sanırım tv sektöründe bir uyanış oldu uzun zamandır gördüğüm en kaliteli ilk dizi
bayadır izlemiyorum bende, eski tadı kalmadı
Denk geldikçe TV de dizi izliyorum onu da ne öncesini ne sonrasını takip etmiyorum
TV’yi seneler önce izlemişimdir, şimdi hep YouTube.
Bahar çok sevdiğim bir dizi oldu. Bu yüzden kaçırmamaya çalışıyorum
Yok ben tvsiz yapamam internet diziler kısa bölüm 7 8 bölüm çekip 1 yıl yoklar tv de ortalama 35-40 bölüm çekilip 3 ay sonra geri başlıyor
Ben tvden izlemeyi sevmiyorum laptoptan izliyorum hem araya reklam girmiyor hemde sıkıldığım kısımları atlatıyorum
Eskiden ne güzel selena izlerdim tvde :///
Ben sadece film olduğunda izlerim
Evet galiba öyle oldu😂
Bahar ayrıcalık benim için..
Kaldı sanırım, ben bayadır izlemiyorum.
Tv den bi tek yalı capmını izliyom onu da tvden degıl youtubeden ertesi gün izlıom
Hala izlerim ya özellikle internetten açmadığım günler de olur
Eski diziler daha güzeldi yani böyle 2010-2016 arası filan
eskisi gibi sarmıyor ve şimdiki diziler hiç güzel değil
Ben dizi kadınıyım sen seversin sevmezsin her akşama mutlaka bi dizim vardır 😂
Netflix ten izliyorum bütün dizileri neredeyse
Bende gaddarı dört haftadır kaçırıyorum 😄
O dizi kaçırılır mı ya
Hiç çekici gelmiyor diziler.
Kızıl goncalar harici dizi izlemiyorum
Ben de sizin gibiyim. “Fanileri” izliyorum 😁😁
😅
Bayadir TV izlemiyorum