Bence sayfalara dokunmanın hissi başka. Ayrıca sürekli ekrana bakmak baş ağrısına sebep olabiliyor. Bununla birlikte göz kızarıklığı, göz yorgunluğu gibi şeyler de yaşanabiliyor. Ben sayfa sayfa dokunarak okuma taraftarıyım. Kitap kokusu seviyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sayfalara dokunmanın hissi başka. Ayrıca sürekli ekrana bakmak baş ağrısına sebep olabiliyor. Bununla birlikte göz kızarıklığı, göz yorgunluğu gibi şeyler de yaşanabiliyor. Ben sayfa sayfa dokunarak okuma taraftarıyım. Kitap kokusu seviyorum.

Makale okuyorum ama kitap okumak için doğru seçim olduğunu düşünmüyorum. Sayfalara dokunmak, kitabı hissetmek insanı kitaba daha çok yakınlaştırıyor ve okurken daha çok keyif almamızı sağlıyor; E-kitap ise göz yoruyor ve okuduğumuzdan tat almayı engelliyor.
Hayır okumuyorum. Dediğin gibi sayfalara dokunmayı seviyorum keza kitap kokusunuda öyle.. Ayrıca kitaplığımda ve masamın üstünde duran kitapların hissi bi farklı oluyor, unutmamı değil daima hatırlamamı sağlıyor zira hafızam çok kuvvetli değil.
Göz önünde bulundurmam onları yaşanır hale getiriyor 🌱📚
Aynı fikirdeyim ama bazen e-kitap iş yerinde, seyahette iyi oluyor. Play kitaplığımda satın aldığım bu şekilde 3-4 kitap mevcut. Cihazı gece modu ve göz kalkanı özelliklerine aldığın zaman hiç bir şey olmuyor. Fiyatlarıda fiziki kitaplara göre çok çok uygun.
Ah kitap kokusunun verdiği huzuru anlatmaya kelimeler yetmez, Seba! 😍 Ben de senin gibi basılı kitaplardan vazgeçemeyenlerdenim. O sayfalara dokunmanın verdiği his, okuma ritüelini ayrı bir büyülü hale getiriyor. Fakat arada bir e-kitap da fena olmuyor, özellikle çantamda yer kalmadığında. Ama şu ortam… Mum, pijamalar, kitap! Tam bir cozy vibe. 🔥📖🍵
Cevap
11Cevap
okumam
Kitap fuarında gittim geçen gün. Türünü sevmediğim kitapları bile alasım geldi. Harbi dokunarak başka yav
O an elimde olmayan bir kitabı okuyasım geldiyse evet.
Hayır gözlerime iyi gelmiyor
Kitap kadar da verim almıyorum
Sayfaların kokusunu alamadiktan sonra tad alamıyorum
Genelde e kitap okuyorum zaten ama normal kitaptan okumayı tercih ederim
Hiç denemedim fakat okul dersleri için bile ekrandan çalışmak zor gelirdi hep bi kağıt kalem aramışımdır
Tablette okursan sorun. E book reader ile okursan kitap hissi verir. Aynı görsel konfor yani.
Ruh halime göre belli oluyor bu...
Hayır okumam
Normal kitap okurum e kitap okumam
Hayır gözlerim ağrıyor
Normal kitap daha iyi
Ben sayfa karıştırmayı severim bebeğim
Zaman zamqn okuyorum
E artık okumuyorum
Okuyorum
Kitaba değeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?