Sayfalara dokunmayınca kitap okumanın tadına varamıyorum.
Normal kitap
E-kitap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kitap 📚📖 okurken çok uykum gelir 😊 o yüzden e kitap okumayı çok severim en azından yapay zeka okuyor ben dinlerken uyuyorum 😊🥰❤️💗
Annen arı mı niye ki 😊 bal gibi 🍯 çocuk yapmış
Kesinlikle normal okuma kitap okumanın zevkini başka hiçbir şey vermez yani o kitaba dokunmak mürekkep kokusunu almak o sayfaları çevirmek bunu dijital kitaplarla hiçbir şekilde bulamayız
Cevap
12Cevap
Normal kitap
Normal kitabın tadı e-kitapta yok ama artık çoğunlukla e-kitap okuyorum. Özellikle ingilizce kitapları bulmak zor Türkiye'de. Ama e-kitap versiyonu her yerde bulunabiliyor..
Normal kitap okumayı severim. Satırları çevirirken kitap kokusu eşliğinde okuduğun kitabın karakterine bürünürsün misali empat yaparak
E- kitap adrenalinime iyi geliyor normal kitabı uzun süre tutarken dahi sıkılıyorum.
Telefondan sevmiyorum okumayı pek. Gözlerim fazlasıyla yoruluyor. Tercihim normal.
Erduvan sağolsun artık kitap bile alamıyoruz pdfe kaldık
Normal kitap o sayfaların kokusu burnuma gelicek cırt cırt kendim çeviricem onları 😂
Denedim ama sevmedim! Her akşam 1.5 saat okuma alışkanlığımı 12 yaşımdan beri yaşıyorum
Normali severim elektronik okudum ama normali daha iyi olur
Normal kitap ama bazen paylaşım pdf olarak bazen ise e kitap durumundan faýdalanıyorum
Bazı şeylerin ilk günkü gibi kalması lazım kitap gibi.
Yani bana göre normal kitap daha güzel oluyor ama son zamanlarda kitap fiyatlarının artışı ve evde kitap koyacak yer kalmaması nedeniyle e-kitaba geçiş yaptım. Bir süredir telefondan ve ya tabletten okuyorum.
Telefondan okuyunca daha iyi benim için çalışırken bile okuyabiliyorum
Normal kitap diğer türlü hoşuma gitmiyor
Kitapla aram yok
normal kitap tercih ederim.
Bir türlü ısınamadım şeylerden birisidir
Bende aynı dediğin gibi normal kitap
Guzel okuyun taktikler iyi gelir iyii
Normal kitap severim
Normal kitap
Kitap sardıysa nasıl okuduğumun bir önemi yok
E kitap yasaklanmali
Normal kitap