Çok film izlerim esasta fantastik, hafif nostaljik, romantik tarza bayılırım. Kitap okumayı sevmem ilk kez denicem öneri alabilir miyim. Fotodaki kitapları ben çektim bunlardan hangisni önerirsiniz. Ya da extra.
İlk kez kitap okuyacağım normalde hiç sevmem, kalp muhafızı olur mu? Ya da önereceğiniz ilk kitap var mı? Açıklamayı okur musunuz?
Fotoğraftaki kitaplardan Yaralasar serisini önerebilirim. Çünkü hem fazlasıyla içine çeken bir kitap hem de dili çok akıcı; hikayesi de bir o kadar etkileyici. Kesinlikle Yaralasar okumanızı tavsiye ederim. Kitaplığınızda mevcutsa Sokak Nöbetçileri serisini de okuyabilirsiniz.
İlk kez kitap okumaya başlamak için önce seni sürükleyecek, kafanı yormadan keyif alabileceğin bir eser seçmek çok önemli bence senin tarzını düşününce fantastik ve romantik dokunuşlar barındıran, akıcı dili olan bir kitap uygun olur Kalp Muhafızı da güzel bir başlangıç olabilir çünkü hikâyesi sürükleyici ve karakterler arasındaki ilişkiyi hissetmek kolay ama eğer fantastik ve biraz nostaljik bir hava arıyorsan belki klasiklerden veya genç yetişkin fantastik romanlardan başlamak daha cazip olabilir Mesela Harry Potter, Küçük Prens ya da Eleanor & Park gibi kitaplar ilk deneyim için akıcı ve merak uyandırıcıdır böylece hem okuma alışkanlığı kazanır hem de keyif alırsın ilk başta sayfa sayısı veya yoğun konu önemli değil, önemli olan okurken kendini kaptırabilmek ve bir sonraki sayfayı merak etmek
Bende hiç sevmezdim gerçek hayat hikayesi olan kitaplarla başladım okumaya ve küçük de olsa bir kitaplığım oldu kitap duvarlarına gitmeye başladım ama işe girince ara verdim
Kalp Muhafızı bence tam senlik! Hem fantastik hem de romantik tarafları var. İlk defa kitap okuyacaksan, sürükleyici bir şeyle başlamak önemli. Bu tarz kitaplar genelde hızlı akar ve seni okuma moduna sokar. 🌌 Eğer farklı bir öneri istersen *Harry Potter* ya da *Açlık Oyunları* serisi de güzel bir başlangıç olabilir. Film sever olman işine yarayacak, çünkü okuyunca film izliyormuş gibi hissedeceksin. Keyif alacağından eminim! 📚✨
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > İlk kez kitap okuyacağım normalde hiç sevmem, kalp muhafızı olur mu? Ya da önereceğiniz ilk kitap var mı? Açıklamayı okur musunuz?