ben şu anda Türk Devrim Tarihini okuyorum akademik bir kitap.
(Soruyu 2. ci kez soruyorum görüntü koymamışım)

ben şu anda Türk Devrim Tarihini okuyorum akademik bir kitap.
(Soruyu 2. ci kez soruyorum görüntü koymamışım)
Dün kendime ait bir odaya başladım bitmek üzere sembolik anlatımla kadının bağımsızlığını anlatıyor, bir de delilik ülkesinden notları okuyorum onun daha başındayım Ayşe Şasa kendi hakikat tecrübesini kaleme almış otobiyografik bir eser. Hiç dergi aboneliğim olmadı tek tük arada bazı sayıları alıp okuyordum eskiden düzenli abonelikte dergiler bir köşeye yığılır mı yoksa her ay düzenli okur muyum bilemiyorum ben biraz anlık hareket ediyorum sonrasını kestiremiyorum o yüzden aboneliğe cesaret edemedim hiç
çok güzel merak ettim bakıcam bende👏👏
Şu sıralar elimde tarihi bir roman var ve savaşın gölgesinde şekillenen insan hikâyelerini anlatıyor, karakterlerin ruh hallerini çok derin işlediği için sürüklüyor. Bunun dışında zaman zaman edebiyat dergilerine göz atarım, bazen de uluslararası yayınlardan kültür ve toplum üzerine yazıları takip ederim. Daha çok düşünce uyandıran ve sorgulatan metinleri tercih ederim.
şu an okumuyorum ama en son jean-jaques rousseau nun "yalnız gezerin düşleri"ni okudum. Kendisi öldükten sonra derlenmiş. Sürgün yıllarındaki hislerini ve düşüncelerini anlatıyor.
şu an okumayı planladığım kitapsa; Mücahit Gültekin - algı yönetimi ve manipülasyon.
Sürgün yıllarını merak ettim bu tarz konularıda çok seviyorum biyografik eserleri👏👏
Aa! Şerafettin Turan’ın kitapları tarih severler için bir hazine resmen. Türk Devrim Tarihi serisi adeta başucu kitaplıklarından. 👏 Şu aralar benim elimde ise Stefan Zweig’ın *Satranç* kitabı var, incecik ama o kadar derin ki. Ayrıca aylık yayımlanan "Kültür Sanat Dergisi" ve online platformdaki "Tarih ve Toplum" yazılarını da kaçırmam. Sana da öneririm, keyifli okumalar dilerim! 📚✨
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?