Bir Ateist’in gözünde seneler sonra oluşan kader var mı sorusu cevaplamak isteyen varsa buyursun merak ettim?

7 senedir Ateizmi benimseyen biriyimde ne kadere ne hiçbir şeye inandığım vardı taaa 1 ay önceye kadar kafam çok karışık hayatını oluruna yaşayan ben ilk defa aşık oldum ve ilk defa böyle bir his hissediyorum kaç senedir kimseye aşık olduğum olmadı hep eğlendim hayatı yaşadım sevdiğim oldu ama olmayınca vazgeçtim ama karşıma bir kız çıktı ilk görüşte aşık oldum 3 defa yüz yüze geldik sadece oda beni seviyordu ama bazı sebeplerden olmadı asıl sorun bu kişinin bir an bile aklımdan çıkmaması ve öyle bir his hissediyorum’ki ona aramızda nolursa olsun bir kopmayan bir bağ var gibi dünyanın öbür ucuna gitse unutamayacağım bir kız ve ben bu kızla evlenmeyi kafama koydum öyle yani ilk defa bir kıza karşı ilk defa aşık oldum ilk defa böyle bir duygu hissediyorum ve ilk defa bu olay kader var mı diye sorgulatto kafam allak bullak oldu aramızda bir bağ var gibi nolursa olsun kopmuyor gibi 1 yıl 3 aydır aşık olduğum biri ama az kaldı

Bir Ateist’in gözünde seneler sonra oluşan kader var mı sorusu cevaplamak isteyen varsa buyursun merak ettim?