Annem eskilerden dini bi girisinde bulunurken (zikir gibi bir sey sanirim) teyzemin evinden dolayi bu ev bos mu diye sormus (cinlerden oturu) sonra bir ses kulaginda dolu diye bagirmis.
Simdi annem bana yalan soylemiyor o kesin. yani boyle bir sey yasanmasi imkansiz diye dusunmeyin.
Ayrica bende musluman degilim annemde su an degil. ama bu yasanan aklimi karistirdi bi aciklama getiremedim
Siz getirebilir misiniz?
Simdi annem bana yalan soylemiyor o kesin. yani boyle bir sey yasanmasi imkansiz diye dusunmeyin.
Ayrica bende musluman degilim annemde su an degil. ama bu yasanan aklimi karistirdi bi aciklama getiremedim
Siz getirebilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnsan kendi kendine var olan bi varlik degil bir Yaradan var, görmediğimiz neler var
Ateistim. Sorabilirsin.
Elhamdülillah müslümanım iyi ki
Burda ateistten bol ne var güzelim
Birazdan gelir belki birileri
Buyur kanks
Sorum detayda
Kankam cinler var, bende kendi gözlerim ile gördüm.
Onu sormadim ama neyse.. sen bir daha cevap yazma isin ergenligindesin baska sorularda keyfine bak
Tamam kanks
Psikolojik bilinç altı
Acikcasi cin gormelerini hatta olmus akrablarini falan gormelerini bende o sekil yorumluyorum. ama bu farkli geldi.
Bir kere cinler insanlarla iletişim kuramaz göz ve kulak perdesi onlarla iletişim kuramaz kuranda öylr yazıyor
Zihinsel aktivitelerle farklk boyutlara ulasmak mumkun ama. bunu bir muslumanda yapsa bir samanda yapsa bir hristiyanda yapsa esasinda yaptiklari 3. Gozunu acmak oldugu icin kerametin dinden degil insanlarin o dine yukledigi anlam araciligiyla basarmalarinda oldugubu dusunuyorum. ama soruya cevap ve sesli olarak donut sasirtti