Peygamberimizin naaşının kaçırılmak istendiğini biliyor muydunuz?

Eski yıllarda peygamberimiz vefat ettikten sonra papa iki tane eğitimli adam seçip onları kandırarak peygamberimizin naaşını kaçırmak üzere medineye göndermiş. Onlarda derviş gibi giyinip medine halkının sevgisini kazanmaya çalışarak medine halkını kandırıp bir ev alarak peygamberimizin kabrisine doğru tünel kazmaya baslamislar. Peygamberimiz müslüman olan bir kişinin rüyasına girerek iki tane adam göstermiş beni bunlardan kurtar demiş ve bu bahsettiğim kişi bu rüyayı tam üç kere görmüş. En son dayanamayıp veziri ile görüşüp medineye gitmiş tüm medine halkını toplayıp hediye dağıtmış ama peygamberimizin gösterdiği iki kişiyi medine halkının içinde gorememis. Sonra biri çıkmış demiş ki iki tane derviş var ama onlar fakirler hic kimseden bir şey kabul etmezler demiş biri çıkıp. Sonra bu bahsettiğim kişi o iki tane dervişin kaldığı eve gidiyor yerdeki şeyi kaldırdiginda peygamberimizin kabrine giden tüneli buluyor ve Papa'nın gönderdiği derviş kılığına giren iki adami sorguya çekiyor onlarda itiraf ediyor. Gece tünel kazdik çıkan toprağı mezarlığa götürüp döktük. Peygamberin kabrine yaklaştıkça gök gürültüsü ve şimşekler o kadar şiddetli bir hal aldı ki aklımız başımızdan gitti sonra da sizin hediye dağıttığınızı bizi cagirdiginizi duyduk diye itiraf edince bahsettiğim kişi bu hainlerin başını vurduruyor peygamberimizin kabrini de eritilmiş kurşunu döküp korumaya alıyor. Ben bugün ilk defa duydum şok oldum. Siz duymuş muydunuz?
Peygamberimizin naaşının kaçırılmak istendiğini biliyor muydunuz?