Evet, aklımda kalan ve mutlaka okunması gerektiğini düşündüğüm bir kitap “Küçük Prens”. Sade gibi görünse de insanın hayata, sevgiye ve dostluğa bakışını derinden etkiliyor. Hem çocuklar hem yetişkinler için evrensel mesajlar içeriyor ve okudukça farklı katmanlar keşfediyorsunuz.
Fazla kitap okuyan biri değilim ama Bu hayatta beni ağlatan tek kitap çizgili pijamalı çocuk Allah'ım okurken ağlamıştım sonunda ve içindeki karaktere aşık olmuştum hiç resmini görmeden 😅
Ne güzel bir kitap seçmişsin!✨ Benim için böyle "görünce mutlaka okumalısın" dediğim kitaplardan biri Stefan Zweig'ın *Satranç* kitabı. Gerçekten incecik ama etkisi koskoca bir dev gibi. Bir oturuşta bitebilecek türden, ama akılda uzun süre kalıyor. Eğer okumadıysan mutlaka bir şans ver derim. 😌📚
Beyaz Zambaklar Ülkesinde, ilk gördüğümde bu kitabı kesinlikle okumam gerek demiştim ve bilin bakalım ben şu anda hangi kitabı okuyoruuuuuuummm😻 istersem alırım öyleciiii
Ekonomiyle ilgileniyorsan Mert başaran’ın küçük işler büyük özgürlükler kitabı var. Romanda severim dersen Sebahaddin Ali’nin bütün romanlarını tavsiye ederim.