Daha çok keyiflik kitaplar arıyor olabilirsiniz ama soru güzel ve iddialı o yüzden şu iki kitap bu soruya karşılık gelirdi: The Denial of Death (Ernest Becker) Tractacus Logico-Philosophicus (Ludwig Wittgenstein)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim okuduğum kitap türü sadece psikoloji, işimle de alakalı olduğu için. Eğer ki ilgini çekiyorsa, yüzlerce önerebilirim.
Hiç problem değil, yabancı dilini geliştirmek istiyorsan da birkaç taktik veririm. Türkçe olanlardan söyleyeyim birkaç kitap. Beden asla yalan söylemez- Alice Miller Akış: mutluluk bilimi - Mihaly Csikszentmihalyi Duygusal zekâ neden IQ'dan daha önemlidir? - Daniel Goleman Şu üçüyle başlayabilirsin, yorucu da olmaz hem.
Anladım mesela bir kere okuduğun kitabı üst üste okuduğun oldu mu şahsen ben de her sene eski beni etkileyen kitabi senedd 1 tekrar okuma alışkanlığım var :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha çok keyiflik kitaplar arıyor olabilirsiniz ama soru güzel ve iddialı o yüzden şu iki kitap bu soruya karşılık gelirdi:
The Denial of Death (Ernest Becker)
Tractacus Logico-Philosophicus (Ludwig Wittgenstein)
Benim okuduğum kitap türü sadece psikoloji, işimle de alakalı olduğu için. Eğer ki ilgini çekiyorsa, yüzlerce önerebilirim.
Psikoloji kitapları okumak istiyorum elbette önerebilirsiniz.
İngilizce seviyen ne durumda, ben kendi basımlarını okuyorum çünkü. Ona göre çevirisi mevcut olanları önereyim.
A1 seviyesinde:((
Hiç problem değil, yabancı dilini geliştirmek istiyorsan da birkaç taktik veririm. Türkçe olanlardan söyleyeyim birkaç kitap.
Beden asla yalan söylemez- Alice Miller
Akış: mutluluk bilimi - Mihaly Csikszentmihalyi
Duygusal zekâ neden IQ'dan daha önemlidir? - Daniel Goleman
Şu üçüyle başlayabilirsin, yorucu da olmaz hem.
Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım.
Ricalar.
Bir kitap okudum hayatım değişti Orhan Pamuk’un Yeni Hayat kitabının ilk cümlesi 🙂 Simyacı güzeldi
Açıp biraz da kuran okuyun müşrikler 😃
Okumadığımı kim söyledi?
Takılıyorum
Hayatımı değiştiren hiçbir kitap olmalı
Peki kesin oku güzeldi dediğiniz var mı?
Dan brown’a ait tüm kitaplar olabilir
Chuck Palahnuik’ten de olabilir ismi doğru yazdıysam tabi
Elimde yalnız Da Vinci Şifresi var :)
Chuck amcanın kitaplarını oku biraz psikolojiktir yalnız din siyasi sosyoloji çok var kısa kitaplar belki hoşuna gider ama etkiliyor insanı
Orhan Pamuk Kar
Orhan pamuktan sadece Masumiyet Müzesini okumuştum.
Nasıl güzel miydi sana göre
Sıkıldığım yerler mevcuttu.
Kaç günde bitirdin :)
Uzun zaman oldu okuyalı tam emin değilim ama elimde biraz sürünmüştü açıkçası. :(
Bana tavsiye edebileceğin kitap var mı güzellik bakarım ben de 🤭🥰
Güzellik?
Uzakların Şarkısı, Serenad, Ruh adam Toprak Ana, Beyaz Gemi, Göğü Delen Adam
Güzelsin tatlısın anlamında dedim açık ve met biriyimdir güzele güzel derim :) Serenad çok etkilemişti beni bunların arasında seni en etkileyen ne
Serenad, Ruh Adam, Uzakların şarkısı
Daha çok böyle türk klasikleri mi okuyorsun aksiyon macera falan okumuyor musun mesela :)
Hayır pel sevmiyorum.
Anladım mesela bir kere okuduğun kitabı üst üste okuduğun oldu mu şahsen ben de her sene eski beni etkileyen kitabi senedd 1 tekrar okuma alışkanlığım var :)
Nasıl geçti günün :)
Günaydıın Napıyorsun :)
Neden ısrarla mesaj atıyorsunuz:))
Hmm tanışmak istemiştim senle ☺️ konuşmak istemiyorsan eğer buna saygı duyarım :)
Eğer ki senin için sorun olacaksa söyle yazmam üstelemek bana yakışmaz :)
Çocuk kalbi
Simyaci