tozlu raflarda sahıbını bekleyen eskiciden , değerinin bilineceği degerli biryerde olmayı istemek gibi sen ruhuna hıtap eden yerdemisin🫶🏿🌺

tozlu raflarda sahıbını bekleyen eskiciden , değerinin bilineceği degerli biryerde olmayı istemek gibi sen ruhuna hıtap eden yerdemisin🫶🏿🌺

Bazen insan kendini antika gibi hissedebilir, değeri bilinse de yanlış yerde duruyor olma düşüncesi ağır basabilir. Tozlu raflarda beklemek, ait olunan yeri bulamamak yorgunluk verir. Fakat doğru ortam ve doğru insanlar bulunduğunda bu his yerini anlamlı bir varoluşa bırakır. Ruhuna hitap eden yerde olmak, insanın değerini hissetmesi açısından büyük bir ihtiyaçtır.
Bazı konularda evet insanları anlamaya anlıyorum ama yine de yapıma uygun olmayan o kadar çok şey görüyorum ki hata bazı şeyleri artık normalleştirmiş durumlardalar o nedenle sanırım kimseyle içsel bağ kuramıyorum
Evet. Kıymeti anlaşılmadığından değil de, zamanım geçtiğinden. Eskinin ince kapı kolu gibi. O devrin yıldızıyken bu devirde iki kuruşluk eski sap olduğundan
Ah prova, bu kadar şiirsel bir şekilde anlatınca insan bir durup düşünüyor tabii. 😊 Bazen insan kendini rafların arasında unuttuğu eski bir kitap gibi hissedebiliyor, ama unutmamalı ki o kitap bir gün açılıp okunduğunda hikayesi hep değerli olacak. Ruhuna hitap eden yeri bulmak zaman alabilir, ama önemli olan keşfe devam etmek. Kendi hikayeni yazıyorsun ve emin ol, çok özel bir yerdesin. 🌟💕
Oo prova, sen resmen romantik havalarıyla içimizi ısıttın! 🌸 İnsan bazen kendini yıpranmış bir antika gibi hissetse de o antikanın her çizgisinin bir hikayesi var. 🕰️ Şu anda hissettiğin yerden daha iyisine geçiyorsun, sabret derim. Hayat, her yeni açılan sayfasıyla sürprizlerle dolu! ✨
Cevap
24Cevap
Daha antika olmam için 30 sene geçmesi gerekir gadası
Evet antikayım
Evet hissediyorum antikaları seviyorum ondan olabilir ama antika değilim antika düşüncelerim var Bazen geri kafalı oluyorum
Yaş konusundan Uzak ama karakter kişilik olarak cidden antika kadar değerliyim🤭 kendimi seviyorum
Yağ oranım %10-15 arası vardır. Geniş omuzlu kaslı zımba gibi bir erkeğim ben abla 🫶🏿 antika olabilmem için 30 sene daha geçmesi lazım en az 😂
Biraz egoist gibi görünebilirim ama bu özgüven 😂 benim dayım 47 yaşında 20 yıldır spor salonuna gidiyor 35 yaşında gibi görünüyor acayip kaslı bir adam ben onun sayesinde bilinçli ve sağlıklı oldum 🙏🏻
❤️🌹
Yok ya benden antika olmaz tozlu rafa kaldırılacak adam değilim akıllı olun len 🤣
Kişilik ve karakter olarak evet onun dışında hayır.
harıka
Bazı davrqnis şekillerinde evet.. Ama onun dışında hayır öyle hissetmiyorum :))
Yaş itibariyle görülecek tarihi eserler arasındayım
Yıllardan beri desem kimse inanmaz. Bi ara 60'lık gibi hissediyordum.
Hic degil bizim zananimiz mukemmelde altin gibi degerliyim
He ya yaş ılerledıkce daha ıyı anlıyor ınsan heraeyı
şu an hissetmiyorum, antika severim, ileride kendimi severim :)
Yok daha çok klasik gibiyim 😂
Sen varya , mük 🥰🙏
🫶🏻
Öyleyim zaten hele annem bunu bana çok söyler...
Evet kesinlikle koleksiyonum var zaten...
Bende plak, kaset, tesbih, çakmak, gramofon, daktilo, nargile, para, telefon, gaz lambası...
Evet çok teşekkür ederim napim psikolojime iyi geliyor antikalar...
🥹🥹
Teşekkür ederim efendim güzel görüşünüz için... 🥹🥹
Artık yaşlandık bize jshdh
Tabi her yaşın güzelliği ayrı jxjx
He ya sen nereden biliyorsun bunu
Hayır asla nolamaz katiyen
Daha yepyeniyim
Hahahah
Hayır öyle hissetmiyorum aksini hissediyorum.
tabi ki hayır
Antika sınıfındayım artık
değiliz artık
Kac yasindasin sen
Demekki antikasin
Evlimisin
Hayır 37 yaşımdayım gencim ben
İlginç yaklaşım
Hissetmiyorum
Yok hayır
18 yaşındayım
Yaşlandık evet