Kişilik & Karakter Kendinizi yaşlı hissediyo musunuz? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor 25ten sonra saymayı bıraktık Güncellemeler1 yıl Soru hakkım bitti bitmeseydi bi şey daha soracak idim Kendinizi yaşlı hissediyo musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. evet yaşlı hissederim 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. 30 yaşıma gireceğim diye üzgündüm ama bi fark göremedim, sadece psikolojik baskı var. 0 7 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Sen baya yaşlısın ama Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hayır bayağı genç takılıyorum Yorumla aloneenolaa 1 yıl Sesin baya derinden geliyor mezardan olsa gerek Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Kalbinin derinliklerindendir Yorumla aloneenolaa 1 yıl Aynen aynn Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hee kaçarsın öyle Yorumla aloneenolaa 1 yıl Tabi Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Genç ruhum halendir diri. Öleceğini pek sanmıyorum son nefesimi verene kadar. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. hayır yaşlılığa ilişkin hiç bir belirtim yok , hissiyatlarım da dahil 0 0 Yorumla
Tsunami_M Takip Et Xper 4 Yaş: 56 1 yıl 54 yaşındayım ve hala kendimi yaşlı hissetmiyorum. Kendinizi biraz sevin, etrafınızı sevin, hayatı olduğu gibi kabul edin. 0 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Hayır, genç hissediyom ağzımdaki 0 dişimle 2 6 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Abart Yorumla aloneenolaa 1 yıl Ağzın bile yoknwjdhw Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl İlla yaşlı mı hissedim Yorumla aloneenolaa 1 yıl E yani Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Dilim bile döküldü djdjdj Yorumla aloneenolaa 1 yıl Evet Yorumla
Adamınbiri_98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Dinç ve kitap gibi görünsemde ruhun bayağı yaşlı bu zamana uymuyo 0 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. Hyr ck genc hissediom 17 falan 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır hala yaşlı hissetmiyorum 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmemki her yerim ağrıyor bea 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı. evet ne oldu 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İvet 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yook 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
evet yaşlı hissederim
30 yaşıma gireceğim diye üzgündüm ama bi fark göremedim, sadece psikolojik baskı var.
Sen baya yaşlısın ama
Hayır bayağı genç takılıyorum
Sesin baya derinden geliyor mezardan olsa gerek
Kalbinin derinliklerindendir
Aynen aynn
Hee kaçarsın öyle
Tabi
Genç ruhum halendir diri.
Öleceğini pek sanmıyorum son nefesimi verene kadar.
hayır yaşlılığa ilişkin hiç bir belirtim yok , hissiyatlarım da dahil
54 yaşındayım ve hala kendimi yaşlı hissetmiyorum. Kendinizi biraz sevin, etrafınızı sevin, hayatı olduğu gibi kabul edin.
Hayır, genç hissediyom ağzımdaki 0 dişimle
Abart
Ağzın bile yoknwjdhw
İlla yaşlı mı hissedim
E yani
Dilim bile döküldü djdjdj
Evet
Dinç ve kitap gibi görünsemde ruhun bayağı yaşlı bu zamana uymuyo
Hyr ck genc hissediom 17 falan
hayır hala yaşlı hissetmiyorum
Ne münasebet hala gencim güzelim
32 yim ve gayet memnunum