Kişilik & Karakter Kendinizi yaşlı hissediyor musunuz? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soruu Kendinizi yaşlı hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bugün mesela ruhum 100 yaşındaydı 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet hissediyorum maalesef 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaş benim için önemsiz bir şey sadece bir sayıdan ibaret ama bazen nadirde olsa düşünmeden edemediğin anlarda oluyor 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. bence insan gerçekten hissettiği kadar yaşlı görünüyor. ben kendimi çok genç hissediyorum, dolayısıyla genç görünüyorum.. 0 0 Yorumla
Edanursuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 13 gün sonra 24 olucam hayatımda hiç bu kadar yaşlı hissetmedim her şeye geç kalmış gibi hissediyorum 0 1 Yorumla yavuzjcw +1 yıl Erken kalk 1m dolar kazan Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Tabikide hayırr ben 80 yaşında da genç olucam ruhumu yaslsndiramaz bedenim asla 0 0 Yorumla
Masterolderdaddy Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl erkekliğimin zirvesinde hissediyorum kendimi.. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bazen 357 yaşında bazen 16 yaşında gibi hissediyorum 0 1 Yorumla tugce082000 +1 yıl Ölmüşsün🤨😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yaş 27 oldu ulan küçük çocuklar teyze diyor ağlıyorum 🤣 1 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ahaha ben de öyle az önce bi anımı hatırladım üstünden 20 yıl geçmiş Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır daş gibi genç çıtır bir insanım. 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet hissediyorum 0 0 Yorumla
0evrm0 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Gençler yaşlı, yaşlılar genç hissediyor. Bu tezatlığı çözemedim bi türlü. -evet bu arada yaşlı hissediyorum- 0 0 Yorumla
DogukanM Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl 1 Ay önce halısaha da artık koşamamaya başlayınca anladım yaşlandığımı. 1 0 Yorumla
canimisıkmayinn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl yaşlı değil ama büyüdüğümü hissediyorum ve büyümek çok acı veriyor bana kdkfd 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. yasli hissetmiyorum, ölü hissediyorum 0 10 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Abart wjxjw hiçte bile Yorumla OtakuBilge +1 yıl niye abartmak isteyim ki böyle bir seyi Yorumla aloneenolaa +1 yıl Kendini mutlu edecek şeyler yapıyor musun Yorumla OtakuBilge +1 yıl Hee ben ruhen demiştim ama yaş olarak soruyormuşsun, 20 li yaşlar yaşlı değildir gençtir ama bizim nesilde 20li yaşların kendini yaşlı hissetme kompleksi var sinir oluyorum hepsine s*laklar Yorumla aloneenolaa +1 yıl İyi de ruhun yaşlı olsa her şeyi boşverirsinn Yorumla OtakuBilge +1 yıl Yaşlı olsa boşveririm evet ama yaşlı değil, ölü. Yorumla OtakuBilge +1 yıl süper soru icin tebrikler Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ölü olsan da aynı şekilde teşekkür ederimm Yorumla OtakuBilge +1 yıl rica Yorumla OtakuBilge +1 yıl ederim Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Daha çok gencim Yaşım geldiğinde evleneceğim 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Bazı konularda tecrübelerim olunca evet 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yoo cıtırım ben daha zfzgdgd 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yok daha çok gencim 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır hissetmiyorum. 0 0 Yorumla
Muhibbî35 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 94% +1 yıl Yaşlı hissediyorum çünkü yaşlıyım smsjj 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen hissediyorum. 0 0 Yorumla
laimi1234556 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hala çok genç olduğumu hissediyorum 0 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Hayır 20 yaşında falan hissediyorum 0 0 Yorumla
sanirimadimyok Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 83% +1 yıl Hayır. Taş gibiyim, turp gibiyim. 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yoo hala çok gencim Maşallah Maşallah 0 0 Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Ben yaşlı değilim 😅🤨🤨 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ohoooo dünyayla aynı yaştayım 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet çok yaşlı hemde 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Fazlasıyla hissediyorum 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu ülkede Evet hissediyorum 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet maalesef yaşlandım 0 0 Yorumla
AegonTarrgaryenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Tamam Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yaşlandık🥲 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. bazen 0 1 Yorumla Uzaklardanbiri1 +1 yıl Bence yanlis Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Bir ayağım çukurda 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Merinet? Yoksaaa 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hayır 😎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bugün mesela ruhum 100 yaşındaydı
Hayır olduğum yaşı hissediyorum
Evet hissediyorum maalesef
Yaş benim için önemsiz bir şey sadece bir sayıdan ibaret ama bazen nadirde olsa düşünmeden edemediğin anlarda oluyor
bence insan gerçekten hissettiği kadar yaşlı görünüyor. ben kendimi çok genç hissediyorum, dolayısıyla genç görünüyorum..
13 gün sonra 24 olucam hayatımda hiç bu kadar yaşlı hissetmedim her şeye geç kalmış gibi hissediyorum
Erken kalk 1m dolar kazan
Tabikide hayırr ben 80 yaşında da genç olucam ruhumu yaslsndiramaz bedenim asla
erkekliğimin zirvesinde hissediyorum kendimi..
Bazen 357 yaşında bazen 16 yaşında gibi hissediyorum
Ölmüşsün🤨😅😅
yaş 27 oldu ulan küçük çocuklar teyze diyor ağlıyorum 🤣
Ahaha ben de öyle az önce bi anımı hatırladım üstünden 20 yıl geçmiş
Hayır daş gibi genç çıtır bir insanım.
Evet hissediyorum
Gençler yaşlı, yaşlılar genç hissediyor. Bu tezatlığı çözemedim bi türlü. -evet bu arada yaşlı hissediyorum-
1 Ay önce halısaha da artık koşamamaya başlayınca anladım yaşlandığımı.
yaşlı değil ama büyüdüğümü hissediyorum ve büyümek çok acı veriyor bana kdkfd
yasli hissetmiyorum, ölü hissediyorum
Abart wjxjw hiçte bile
niye abartmak isteyim ki böyle bir seyi
Kendini mutlu edecek şeyler yapıyor musun
Hee ben ruhen demiştim ama yaş olarak soruyormuşsun, 20 li yaşlar yaşlı değildir gençtir ama bizim nesilde 20li yaşların kendini yaşlı hissetme kompleksi var sinir oluyorum hepsine s*laklar
İyi de ruhun yaşlı olsa her şeyi boşverirsinn
Yaşlı olsa boşveririm evet ama yaşlı değil, ölü.
süper soru icin tebrikler
Ölü olsan da aynı şekilde teşekkür ederimm
rica
ederim
Kendimi yaşlı hissetmiyorum.
Yooo bebeyim daha
Hayır 🤦🏻♀️ her zaman genç 🙏🏻
16 yaşında gibi hissediyorum :)
Nooo hala çıtırlığım üzerimde.😅
Hayır, yaşım gibi hissediyorum.
Daha çok gencim
Yaşım geldiğinde evleneceğim