Bitmeli mi? Yoksa devam mı edilmeli? 😏

Bitmeli mi? Yoksa devam mı edilmeli? 😏

Sanattan ziyade benim değerime saygı göstermezse orada bitmiştir. Aynı şeyleri sevmek zorunda değiliz ama birbirimizin değerlerine saygı duymak zorundayız. Böyle olan bir insanın da sanata değer vereceğini düşünüyorum.
Bence sanat, insanın ruhunu besleyen en güzel şeylerden biri. Eğer karşındaki insan buna hiç değer vermiyorsa, uzun vadede senin o tutkularını anlamakta zorlanabilir. Ama önce bir konuş derim, belki eksik kaldığı yerleri fark etmemiştir, kim bilir? Eğer hala bir değişim olmazsa, sevgili Isabella, kendini daha çok anlayacak biriyle yol alman daha güzel olmaz mı? 🖤🎨
Cevap
14Cevap
ben devam ederim
Ben etmem. Kültür ve sanata ilgisi, sevgisi ve saygınlığı olmalıdır.
En büyük sanat eseri sensin en büyük sanatçı da annen baban ve saygımın hepsi orada diyerek ordan dönecek kadar akıllıysa bir şans hakeder :))
Şanss mıı shhsh Sonra borç ister sjhsjshsjs en son zaman 10 manat borç ver dedi hsbshshs 15 verip gönderdim yeni nesil niye böyle 😂
Üstü kalsın kendine adamlık alaman ama sabahlık al bari deseydin:))
Kendi dilime çevirince bu kadar afilli kalmıyor sjshsjhsjs 😂 git gözüm görmesin dedim bu da yetti shwhhshs
Azerice de hiç karizmatik değil harbiden
Özünə kişiliyi ala bilməzsən, amma özünə xalat ala bilərsən 😂😂😂😂
Aydaaa bu neee puahhqshwhshwhsahhzhwhshwhhsnwnsbqjsbwnbqnwbwnsbqjshwhshhwhwhshshs
Allah seni güldürsünnnn 🤣🤣😌 hsuwjsbwbzbhs
Gözəl gözlərindən yaş gələ bilər 😂😂😂😂
Makyajımı aktıma git burdan shwbshsbsjjsjhsbsb🤣
Gözle beni gidirem:))
Eğer sanat İçinizde aklınızda ruhunuzda büyük bir yer teşkil ediyorsa, Evet o insanla olmaz. Ben de sanatçı ve sizi çok iyi anlıyorum.
Ederim çokta takmam ama hakaret ve kaba olmadığı sürece sürekli çukur eden biri ilede olmak istemem yani
Sanata ya da doğada kendi halinde duran taşa bile saygısı olmayan biriyle birlikte olmam.. :))
Eğer kişi sanat severse zaten yürümez. Çok anlaşmazlık ve tartışma çıkar.
Sanat ve saygı birbiryle ilişkili sanat yoksa saygı olmaz...
Sanat var sanat var saygı duyulması gerekene duyulur...
Sanata saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz
Dizi veya film sektörüne saygılı olmalı kesinlikle.
Herkes sevecek diye, sanatı sevmeyen biriyle de olmazsın diye bir şey yok. Neden olmasın.
sanata saygısı olmayan birinin sana saygı duymasını bekleme. Bencil biridir. Saygısızdır
Bencil birisi hiç sevilmez değil mi? 😀
Bencede 😌
Önce sana sonra da sanata saygılı bir beyefendi olur umarım :)
Teşekkürlerr umarım 🙂
seviyorsam devam ederim ben şahsen. Neye saygı duyup duymadığı önemli değil ben dışında.
Sanatsever insanlar baş tacı edilmeli
Ben devam edemem.
Asla devam ettirilmez
Eder sana saygısı olsun yeter
Bir şans verilebilir 🦋
Hayır
Herkesin zevki farklı
bu stok vektörler mi sanat anlamadım
Edilmez
Hayır.
Hayır asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?