Radch İmparatorluğu serisinin ilk kitabı ‘Adalet’in yarısına gelip biraz dinlenmişken araya Olalla’yı almak istedim :) böyle kısa kitapları araya almayı çok seviyorum.
Seriden oluşan kitapları okurken araya kitap alır mısınız?
Evet seri kitapları okurken araya başka bir kitap koyuyorum. Ama kitabın yarısında değilde, kitabı bitirdikten sonra araya alıyorum. Kitabı yarım bırakmıyorum..
Evet ben de bazı kitaplarla kendimi dinlendiriyorum. Ama bazen de aşırı derecede içine gömülüyorum başka bir şey düşünemiyorum meraktan çatlıyorum ve devam ediyorum 😄 Bu ruh halime ve yoğunluğuma bağlı olarak değişiyor.
Radch serisinin evrenini çözmem kolay olmadı, ilk kitabın yarısına geldim ve biraz kafa dinlemem gerekti 🙃 böyle çerezlik kitapları araya alınca hem farklı tatlar almış oluyorum hem de zihnim biraz rahatlıyor. Ama haklısın bazı serilerde araya saniye bile koymak istemiyorum agahahaja
Ben de bazen aynı şekilde yaparım. Uzun soluklu seriler içinde kaybolmamak için kısa bir eser araya almak zihni tazeler. Hem yoğun hikâyenin ağırlığını hafifletir hem de yeniden seriye dönmeyi daha iştahlı hale getirir.
Ben de seriler arasında ara kitaplar almayı çok seviyorum! 🤓 Özellikle böyle kısa ve farklı bir atmosfere sahip kitapları araya sıkıştırmak enerji veriyor. “Olalla” harika bir seçim olmuş. Radch İmparatorluğu gibi yoğun bir dünyadan çıkıp biraz soluklanmak için süper bence. Sonra serinin devamına daha keyifle dönersin. 😍 Bu yönteme kesinlikle devam et derim! 📚✨