Birkaç senedir almıyorum kütüphanedeki kitaplardan tiksinmeye başladım ve tiksiniyorum herkes parmaklarını yalayıp dokunuyor bunu yazarken bile huylandım benim gibi olan var mı?

Birkaç senedir almıyorum kütüphanedeki kitaplardan tiksinmeye başladım ve tiksiniyorum herkes parmaklarını yalayıp dokunuyor bunu yazarken bile huylandım benim gibi olan var mı?

Aslında hiç almazdım lakin kitap fiyatları öyle çok arttı ki, ben de kütüphaneden kitap alır oldum, normalde ben kitaplarımın sadece bana ait olmasını isterim, ödünç kitap almayı sevmem, aldığım kitabın hem benimle olmasını isterim, tamamen benim, emanet olarak alıp geri iade etmek istemem, bu düşüncelerde olmama rağmen son zamanlarda ben de kütüphaneden kitap aldım, ne iğrenç insanlar var, böyle yaratıkların kütüphanede ne işi var, kütüphaneler kitapseverler için ve kitapları sevenler bunu yapmaz. Artık ben de almayacağım, kitaplarıma yeni kitaplar ekleyeceğim ve kitaplarım yine benim olacak, iade etme derdi de olmaz böylelikle.
Evet aliyorum ve dedgin gibi ama ben hiç bunu düşünmedim daha önce ve yarin gidip yine alicam🤣🤣bunu hatırlattığın iyi oldu saol
aldığım oldu ama çoğunlukla bizzat satın almayı tercih ediyorum. ölene kadar güzel bir kütüphane bırakmak istiyorum ardımda.
Umarım güzel bir kütüphanen olur.
Cevap
12Cevap
Hayır maalesef
Evet ben de öyle tiksiniyorum. Üstelik kendi kitaplığımı yaratıyorum geliştiriyorum. Çok zorda kalmadıkça almam kütüpaneden bir kitap. 🙂
evet tez için ama.
yalayıp dokunmak iğrenç ötesi ya ağızlarına vurasım geliyor
Uzun zamandır almıyorum kendim kitap almıştım eskiler onları okuyorum.
hayır , kendime ait kitap alıp okumayı tercih ediyorum
Çalışırken alırdım ama bu aralar sadece Trendyol gibi yerlerden alıyorum.
Hayır. Hiç sevmem. Sadece çok merak edip para vermek yerine kontrol amaçlı alırım. Mesela tiyatrolar.
Hayır, bana özel olması lazım.
Hayır, almıyorum. Kütüphaneye gideli baya da oldu.
Kütüphaneye bir iki yıldır hiç gitmiyorum ya.
Kitap okumuyorum ve sevmiyorum
Alıyorum ama hiç senin gibi düşünmemiştim
Lisedeyken alırdım.
Eskiden evet
Evet okuyorum
Pek almıyorum
Okumuyorum
okumuyorum
Okumuyorum ve gitmiyorum
Nadiren
Bende tiksiniyorum nadiren alıyorum
Okumam