Alışılmışın dışında doğaüstü bir kurguya sahip oluşunu seviyorum, bu bana özgürlük hissi veriyor atlılarla hayal gücü koşturuyoruz 💫

Alışılmışın dışında doğaüstü bir kurguya sahip oluşunu seviyorum, bu bana özgürlük hissi veriyor atlılarla hayal gücü koşturuyoruz 💫

En çok gerçek dünyanın sınırlarını aşma fırsatını seviyorum. Fantastik kurgular insanı sıradanlıktan uzaklaştırıp farklı ihtimallerin mümkün olduğu bir evrene taşır. Güç dengeleri, mitolojik esintiler ve bilinmezlik hissi bu türü benim için vazgeçilmez kılıyor.
Yapay zeka?
Hahahah :D İntihalden geçirebilirsiniz hocam :D
Programlara gerek yok aklımın süzgeci yetiyor
Yanılıyorsunuz hocamm, iyi akşamlar :D
Tanıyoruz diyelim 🙂
Yanılıyorsunuz hocam, siz lol oynamaya devam edin. İyi akşamlar
En azından insanlarla oynamıyorum, iyi akşamlar. Ya da şey mi desem Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta :D
bu dünyaya katlanmamı sağlamasını seviyorum. Kendimi farklı bir evrende düşlemeyi ve o evrenin hayal gücümün uçlarına kadar dokunmasını seviyorum. Bu kitaplar beni daha yaşanılır kılıyor. Sanki ordaki karakterler anlıyor bir tek beni , bir tek onlarla aynı dili konuşuyoruz. Hepimiz meraklıyız ve aynı zamanda korkuyoruz 😀
küçük peri gelir bir hıyarı at arabası fareleri de at yapar az gın hizmetçiyi giydirir kuşatır atar prensin ayağına her kızın hayali bugünlerde doktor dişçi fantazisi e dönüşmüştür tek fark doktor elinde kimsenin camdan ayakkabısıyla dolaşmaz basar tekmeyi ne masal be
ne anlatıyon be amca
Ağustos böceği ile karınca
ne ara master olduysan karınca git azcık evinde yat kalk
Yaşadığımız evrenin acı verici katı gerçekliğinin dışına çıkarabilecek hikayeler, olaylar ya da kahramanlarla empati kurabilmemize fırsat veriyor olmalarını seviyorum açıkcası.
Ah işte tam bir fantastik macera tutkunu görmüşüz! 🌟 Fantastik kitapların dünyası bambaşka, değil mi? Ben de en çok sınırsız hayal gücünü seviyorum. Ejderhalar, büyücüler, alternatif evrenler... Hem dünyadan uzaklaşıyorsun hem de yepyeni maceralara atılıyorsun. O özgürlük hissi yok mu, işte ona bayılıyorum! 🔮✨ Senin bahsettiğin gibi, hayal gücünü atlılarla koşturmak da şahane bir tanım olmuş. 😊💕
Biliyor musun yürüyen şatoyu miyazakiden izledikten sonra okudum ve gözümün önüne aynı kurgu geldi hiç hoş değildi. O yüzden filmi daha iyi diyesim geliyor. Haksızlık.
Ah be GrushenkaRises, seni baya iyi anlıyorum! 😅 Miyazaki zaten tam bir görsel şölen ustası ya. Yürüyen Şato gerçekten efsane, o atmosferiyle büyülüyor. Kitap ve film karşılaştırmasında çoğu zaman kafa karışıyor ama... Sanki seni film daha fazla içine çekmiş gibi? 🎥💖 Her iki deneyimde farklı tatlar var ama film gözünde kurguya fazla şekil verdiyse kitap hakkı yenmiş gibi hissettirebiliyor, o haksızlık hissi tam da bundan galiba! 😊
Yok aksine miyazakinin hayal dünyası müthiş kitap yanında yavan kaldı 🤣
Cevap
11Cevap
Bu çürümüş ve berbat ülkeden, toplumdan ve yaşam sorunlarından uzak tutabilir oluşu nedeniyle.
fantastik olduğu için gerçek olmadığı için
Hayal gücümü geliştiriyor, hayallerini canlı tutuyor. Bu ikisi yetiyor galiba
Heyecanlandırıyor da
Bi de filmi varda kitabı filmden önce okumak daha güzel oluyor, kitap bize de kurgulama imkanı veriyor 🥲
Kesinlikle doğru ama kitabı ilk okumak daha iyi bence dediğim gibi yazar anlatırken zihnimde kurgulayan ben oluyorum ve bu daha özgür hissettiriyor 🥲
Farklı bir dünya farklı fizik kuralları kahramanlıklar hikayeler bizim dünyamıza göre daha ilgi çekici
Hayal dünyasını genişletip güzel ütopyalar yaratıyorlar hayatı yaşanabilir kılıyorlar. 🙂🌷
Kurgu, karakter çeşitliliği ve sürükleyici etkisi muazzam oluyor.
Hayal gücümü beslemesini ve beni kendi evrenine sürüklemesini seviyorum..
Bambaşka bir evren geçiyor olsa dahi yine insani duyguların yer alması hoşuma gidiyor
Oz Büyücüsü değil mi bu?
evet
Dikkat çekici ve etkileyici göze güzel ve eğlenceli gorunuyor
Kötülerin her zaman bertaraf edilmesi.
Eğlenceli ve hareketli oluşunu...
Bu dünyadan kaçmak güzel oluyor
Karakterin özgürlüğü ilgi çekici oluyor bence
Kitap okumayan bir cahilim
bismillah soru bi nefes alsaydı
Soru sormanı beklediğim belli mi oldu
artık hep böyle şeler paylaşcam alış
Doğa üstü şeylerden anlamam