Kültür & Sanat Peki ya siz hangi tür kitapları seversiniz? Begüm_işte_bea Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben romantik dışında çoğu tür kitabı severim. Özellikle komediyi.Sende kitap oku👍 Peki ya siz hangi tür kitapları seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bilim kurgu 0 0 Yorumla
Greenz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Bilim-kurgu, Fantastik edebiyat, Tarih, Teknoloji, Politika, Tasavvuf, Komplo teorileri, Uzaylılar vs üzerine okumayı seviyorum. 0 0 Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Önce romantik ve komediyi doğru anlamda kullanmayı öğren 🖐️ 0 3 Yorumla Begüm_işte_bea +1 yıl Ben okuduğum kitaplara göre yorumluyorum😐 Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl İşte onu diyorum romantik kitap ipe komedi tarzı kitap nedir onu öğrenmen gerekiyor önce. Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Sen romantik terimini aşk kitaplari için kullanıyorsun o öyle değil Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Gerilim, bilim kurgu, fantastik, polisiye, kişisel gelişim tarzı. 0 0 Yorumla
meryem0990 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Merhaba, Polisiye ve psikoloji okumayı çok severim. 0 0 Yorumla
elbetgelir Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Suç ve gizem kitaplarını özellikle severim fakat hoşuma giderse gerilim de okurum, fantastik de okurum, yeter ki beğeneyim. 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Burnunu yediğimin smokini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilim kurgu
Bilim-kurgu, Fantastik edebiyat, Tarih, Teknoloji, Politika, Tasavvuf, Komplo teorileri, Uzaylılar vs üzerine okumayı seviyorum.
Önce romantik ve komediyi doğru anlamda kullanmayı öğren 🖐️
Ben okuduğum kitaplara göre yorumluyorum😐
İşte onu diyorum romantik kitap ipe komedi tarzı kitap nedir onu öğrenmen gerekiyor önce.
Sen romantik terimini aşk kitaplari için kullanıyorsun o öyle değil
Gerilim, bilim kurgu, fantastik, polisiye, kişisel gelişim tarzı.
Merhaba, Polisiye ve psikoloji okumayı çok severim.
Suç ve gizem kitaplarını özellikle severim fakat hoşuma giderse gerilim de okurum, fantastik de okurum, yeter ki beğeneyim.
tarihi , siyasi bilim kurgu
Burnunu yediğimin smokini
Macera
Acı keder gam