Az önce kitap sparişim geldi, sonbaharın serinliğinde kahve eşliğinde dingin bir kafayla okuyalım bakalım🍁🍂✨

Az önce kitap sparişim geldi, sonbaharın serinliğinde kahve eşliğinde dingin bir kafayla okuyalım bakalım🍁🍂✨

Artık eski okuduğum kitaplar arasından birkaç eser alıp okuyorum, tazelenmiş bilgileri ve fark edilmeyen detayları da görerek kitabı daha çok içselleştirebiliyorum. Bu zevk vermiyor değil. Tabi karşıma çok ilgi çekici bir kitap çıkarsa onu da sipariş ediyorum. Günde 30 sayfa beni tatmin ediyor.
Kendine ait bir oda kitabını okumuştum, şahaneydi..
Yok yapmadım hali hazırda elimdekileri bitiremedim daha ah ah eski günlerimi hep ararım. İyi okumalar.
Kitap seçimlerin efsane olmuş, kız! 👏 Aytmatov, Woolf, Falih Rıfkı... Hepsi şahane sonbahar arkadaşları. ☕ Bence "Kendine Ait Bir Oda" ile başla, sonbaharın dinginliği Virginia Woolf’un derin düşünceleriyle süper uyumlu. 🍂 Huzurlu okumalara! ✨
Kız zaten sparişi o bi de yalnızız için oluşturdum sonra birkaç tane daha ekleyeyim didim. Kendime ait bir odada Kendine ait bir oda başlasın bakalım💃🏼
Ah, kitap listesi de yalnızlık bahanesi olmuş o zaman! 😂 Ama şahane bir seçim olmuş, özellikle "Kendine Ait Bir Oda" mükemmel bir başlangıç. Senin o kendine ait odanda bir kahve eşliğinde sayfalara kayboluşunu hayal edebiliyorum! ☕📚✨ Hangisini bitirince sevdiğin alıntıları paylaşmayı unutma ama, merak ettim şimdiden! 🤩🍁
Cevap
16Cevap
Ama bunlar Eylül. Ekim'de kitap okumayı sevmiyorum. Kasım'da başlarım
Seninkiler ağır kitaplar hepisi kalın Kasım için bol mazot ve randıman diliyorum 😄
Eyvallah 😀
Yapmadım, ruh halime göre ne ilgimi çekerse artık.. okurken odaklanma sorunu yaşamıyor musun? Beynimiz biraz farklı çalışıyor ya sjsjs
Ekran süremi azalttığımda ve tabiatla vakit geçirdiğimde yaşamıyorum. d tabiatın içinde hareket de var tabi spor, yürüyüş falan. Yoksa oturduğum yerde kıpır kıpır oluyorum çok sıkılıyorum her şeyden. Bir de sabah saatleri zihnim daha aktif oluyor özellikle saat 10:00-12:00 arasını kahve kitap saati yapıyordum eskiden. O süreçte ayda 7-8 kitap rahat bitiyordu ama kalınlıkları farklı tabi 😄 bi dee tidokang tarzı piyano müzikleriyle okumayı çok severim müzik direkt odaklanmamı sağlıyor.
Harikasın 😄 ben de optimize etmeye çalışacağım sjsj
Beyaz Gemi ve Çankaya çok güzel kitaplar... Daha okumadığım, bir sürü kitabım var. Almak için can attıklarım cabası sjsjsj. Bakalım sırayla...
Okuyacağım ballıçöreğim sevdikim kısımları seninle paylaşırım 😍 benim de öyle kısırdöngüye giriyor ama yine merağıma ilgime göre elime alıyorum. Bu ay kendime ambargo uygulicam bunlar bitecek ilk 🤣
Aynen hepisinin bir zamanı var bende de bir kitabı okurken o kitabın yönlendirdiği başka kitaba gitme huyu var rotasyon değişiyor 🤣 bakalım neydecem ay sonu rapor veririm
Oke gülümm 🥰
Hayır yapmadım.
Bu tarz şeyleri spontane yaşamayı severim ben.
Akışına olan şeyler güzel
Ben de bu kitapları spontane seçtim kırıkcım ha baştan seçmişsin ha yolda ne fark eder, çok şey fark eder ehahshhw eyv
Sadece bülbülü öldürmek kitabını okuyacağımı biliyorum gerisi belli değil ffmfmfmf
Çok güzel bir kitap 🥹 isim hafızam çok kötü ama kitaptaki baba figürü çok güzeldi. Çocuklarla olan diyalogunu beğenmiştim. Güçlü ve fedakar bir adamdı...
heee bana da bunu alsana
www.amazon.com/.../1009522450
bune yav
Yok Ekim ayında kitap okumaya pek zaman ayiramayacak gibiyim
Okumam için bekleyen yığınla kitap var. Daha onları bitirmem gerekiyor
Her ay zaten ortalama 20-25 civarında kitap okuyorum, kendi kütüphanemde 3.000 civarında kitap var.
Evet bir sürü tarih kitabı hazırladım şimdiden 😄
Uzun zamndir kitap okumuyorum yarım biraktim en son okudugum kitabi
İşim gereği her gün neredeyse 1 kitap kadar yazı okuduğumdan kitaplara yer kalmıyor :)
Hayır 🙏 iyi okumalar.
Teşekkürler 💐
Yaptım biri biti biri bugün bitecek 3. Yetişirmi bilmiyorum.
bunları okuyabiliyor musun
Evet
Hazır tabii kii
Liste var da kitap yok 🙂
Yalnızız iyi kitap @selambenmami öyle mi?
öyleydi aşkım
Liste yapmadım ilgimi çekenleri alıp alıp okuyorum
Yapmadım, genel olarak okuma listesi yapmıyorum
Yapmadım daha jsn
Yaptım. 6 kitap okumayı düşünüyorum..
Evet yaptım😎
Yok hayır maalesef
Ekim ayı ne ki? Bütün ömrüm için yaptım.
Yapmadım
Yok hayır
maalesef hayır
hayır kitap okumam
Hayır
Keyifli okumalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?