Önüne gelen saçma sapan teoriler öne sürüyor ama bu bilgiyi araştırdığımda, eski Farsçadan gerçek olduğunu öğrendim. Bu durumda kürtlerin tarihsel, bütün iddiaları çöp mü oluyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önüne gelen saçma sapan teoriler öne sürüyor ama bu bilgiyi araştırdığımda, eski Farsçadan gerçek olduğunu öğrendim. Bu durumda kürtlerin tarihsel, bütün iddiaları çöp mü oluyor?

önce yapay zekayı doğru şekilde kullanmayı öğrenmek gerekiyor.
Bu tarz konular, genelde tarih, dilbilim ve sosyoloji gibi uzmanlık alanlarında derinlemesine araştırma gerektirir. İnsanların tarihini ve kültürlerini sadece birkaç teoriyle sınırlamak doğru olmaz. Kürtlerin ya da başka bir toplumun kökeni, pek çok unsurun birleşiminden oluşur ve bu tür genellemeler insanları ötekileştirebilir. Herkesin, kendi kimliği ve kültürüne saygı gösterilmesi gerektiğini unutma. 🕊️
Cevap
4Cevap
Kürtçe zaten Farsça temelli doğmuş bir dil, içinde Türkçe ve Arapça kelimeler de var. Dolayısıyla anlam açısından Farsça kaynaklar doğrudur
Belli değil mi zaten
Belli :D
Hiç bilmem hiç de ilgimi çekmez
Benimi ilgimi çeken şeyler var Largocuğum :*
Largo çekiyor pampa :D
Kürtler İrani bir halktır bu yüzden Farsça ile %40 benzerdir.
Tam olarak öyle değilmiş. İran da yaşayan göçebe Hint kökenli insanlarmış. Tıpkı çingeneler gibi konar-göçer insanlar. Yani vatanları yok, yerleşik bir toprakları yok. Kaynakları Hindistan.
niye cop olsun hayirdir
Demek ki bölgenin yerleşik halkı değillermiş.
birincisi oyle bisey yazmiyo orada ikincisi iyi ki bi chatgpt ogrenmissiniz tek bilgi kaynaginiz bu olsun aferin size cok bilmis cahiller sizi
Hiçbir iddian yok, beni eleştirmeye çalışıyorsun.
seninde iddan hicbiseye dayanmiyo konusuyosun. ustelik turkiye cumhuriyeti bile cok yeni kurulmusken kurtler hakkinda vatanlari topraklari tarihleri yok demen komik olmus ki ayrica bu topraklar hepimizin sen ne issin pardon
Dayandığı noktayı soru açıklamasına ekledim. Gözlerini kapayınca delil yok olmaz. Ayrıca, kürt küçük harfle, Türkiye Cumhuriyeti büyük harfle başlar. Burada PKK sempatizanı istemiyoruz.
Değil gibi
profilimdeki çocugun tipi nasıl
Oğlun mu?
Yoksa sen Kurd musun
Soru benimle ilgili değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?