Sinek , Nemrut olayı Nemrut'un burnuna giren ve ölümüne sebep olan topal sivrisinek hikayesi , olayı?

Nemrut Tevrat'ta , Tora'da Sümer kralı , Nuh peygamber'in torunu , olarak geçmektedir , Tanah'ta bir avcı , güçlü bir kişi olarak geçer. İslam anlayışında kendisini kral ilan eden , kötülüğe teşvik eden , ilk defa aleve tapan , insanları kendisine tapınmaya teşvik eden bir kişi olarak kabul edilmektedir , şimdi bu hikayeye , olaya gelelim , Nemrut İbrahim'le tartışmaya giriyor , İbrahim : benim rabbim yaşatan ve öldürendir diyor , bunun üzerine Nemrut iki köle getirtmiş , birisini öldürtmüş , diğerini öldürtmemiş bak ! ben de yaşatırım , öldürürüm demiş , İbrahim bunun üzerine benim rabbim Güneş'i Doğudan doğurur , Batı'dan batırır sen yapabilir misin? demiştir ( Kainat'ın , Evren'in , Görünen , Görünmeyen , Bütün Varlığın Yaratıcısı ! kendi var ettiği kulu ile yarışa giriyor ! her şeye gücü yeten bir güç neden o an Güneş'i Batı'dan doğurtmuyor da bunu yapabilir ! oradakiler de bu olağandışı , doğaüstü kozmik güç karşısında aciz olduklarını anlarlar ve iman ederler ) . Kral Nemrut öfkelenir ve İbrahim'i mancınıkla büyük bir ateşe attırır ancak İbrahim'e karşı ateş serin olmuş ! , balıklar odun olmuş ! ( ateş bir oksijen , sıcaklık , karbonhidrat ışık , ısı , tepkimesi olmaktadır ) ( şu an niçin İsrail'in füzeleri , bombaları Filistinlilere serin olmuyor ) , Nemrut'un Allah'ı öldürmek amaçlı Babil Kulesi'ni inşa ettirdiği ilede ilişkisi olduğu rivayet edilmiştir , bu sinek Nemrut'un burnuna giriyor ve Nemrut sineğin kafasını , beynini yemesine ! engel olmak için adamlarına , askerlerine kafasına vurmalarını emrediyor ! ( burunla , beyin arasında bir bağlantı yok , eğer sinek buruna girmişse , burada burun mukozasına yapışır ve oradan düşer veya akciğerlere mideye gider orada erir , yok olur , boşaltım sistemi ile dışarı çıkarılır ) bu olay neden yalnızca İslami kaynaklar'da yer almaktadır , ( madem bu şekilde olabiliyor , neden Cengiz Han , Hitler , George Bush , gibi kişilerin burnuna girememiş , şu an niçin Netanyahu , Trump gibi kişilerin burnuna giremiyor )
Sinek , Nemrut olayı Nemrut'un burnuna giren ve ölümüne sebep olan topal sivrisinek hikayesi , olayı?