Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
öncelikle son 1 ayda yaşanılanlara bakalım.
1- c130 düşüşü. 20 üst rütbeli askerimiz şehit oldu
2- karadenizdeki 4 ticari gemimizin dronlar ile vurulması
3- trabzondan rusya limanlarına giden yolcu gemilerinin yaklaşmasına izin verilmemesi
4- 3 adet rus (olduğu tahmin edilen) iha/siha’nın hemen hemen aynı gün anadolu’nun ortasına kadar gelmesi. ve düşen ihalar.
5- dış işleri bakanının konuşması yarıda kesilip susturuldu
6- libya genelkurmay komutanı ve ekibinin ülkenin başkenti Ankara 'da uçağının düşmesi/düşürülmesi.
tüm bunların yanında, rus büyükelçisinin canlı yayında basın toplantısı sırasında öldürülmesi, cemal kaşıkçı'nın dexter yöntemiyle paketlenip arabistan'a götürülmesi, balkanlardan , kafkaslara kadar bütün mafyaların İstanbul 'da birbirlerini infaz etmeleri,
bunlara bir de Ankara , gaziantep, dolmabahçe, reina, atatürk havalimanı, kızılay, sultanahmet terör saldırılarını ve 15 Temmuz sahte darbe girişimini ekleyin ve hepsini yabancı sıradan bir insan olarak görmeye çalışın.
istikrar ve güvenlik vaadiyle iktidara gelip ülkeyi bu hale getirenler hep dış güçlerden, içimizdeki hainlerden falan bahsettiler, bir kez olsun hatalarını kabul etmediler. senin evinin salonunda misafir öldürülürse-ölürse kimse senin evine gelmek ister mi? kimse sana selam verir mi?
beğenmediğiniz, clinton ile fotolarını paylaştığınız dönemin başbakanı rahmetli bülent ecevit kıbrıs' a çıkartma yaptı. kıbrıs barış hareketi ile 1 gecede temizledi rumları. beğenmediğiniz koalisyonlar başbakan bülent ecevit önderliğinde apo * yakalayıp ülkeye getirdi. ayrıca dönemin başbakanı tansu çiller yunanistan ile adalar ve kardak kayalıkları ile yaşanan sorunlar sonucunda kardak kayalıklarına askeri çıkartma yaptı.
şimdi soruyorum size. 25 senede siz boş hamasetten ve trt dizileriyle gaz almaktan başka somut olarak ne yaptınız ey akp ve oy veren seçmenleri? parlementer sistem yerine tek adam rejimine evet dediniz. sevdiklerinizle bol bol vakit geçirin, gülün eğlenin.
ben bu akp’yi tanıyorsam koltuk uğruna bizi savaşa sokar bunlar. belki bugün değil ama mutlaka yapacaklar bu dediğimi. bu ülkenin en kısa zamanda seçime gitmesi lazım. bu çağ dışı tek adam rejiminden tekrar parlementer sisteme geçmesi gerekiyor. ve tabii ki bu iş bilmez sadece cebini düşünen badem bıyıklılardan kurtulması ve gerçekten atatürkçü eski tsk ve işin ehli insanların bu ülkeyi yönetmesi gerekiyor. zaman gerçekten daralıyor ama bu millet aziz nesin üstadın dediği gibi canım olmaya devam ettikçe maalesef daha kötü günler kapıda bizi bekliyor. bir kahraman çıkmayacak bunu anlayın. başka atatürk gelmeyecek. halk irade göstermesi lazım. sünni-alevi, türk-kürt, laz-çerkez vb tüm etnik kimliklerin yani halkın tek yumruk olması lazım ki biz eskiye dönelim. bunu anlamak bu kadar zor olamaz. bütün dünya internette açın bakın kardeşim bu işin şakası yok. şu an bizi yöneten sistemin ve bu adamların gitmesi şart bunu anlayın artık!
Artık casusluk ve suikastlarda yeni teknolojiler kullanılıyor: İHA ve SİHA'lar. İsrail son suikastlarını iha kullanarak yaptı. Son günlerde topraklarımızda düşmüş halde bulunan PKK sihaları da var; herkes Rus zannetti ama Ruslar iha ve sihalarında kızıl yıldız kullanmıyor. Bir tanıdığım Kuzey Irak'ta PKK elinde aynı iha ve sihalar olduğunu söylemişti, aynı şekilde kızıl yıldız olan. Ve bilin bakalım bunları onlara veren kim? Ortadoğu kavramını icat edip başımıza kakan ve bu bölgede ne kadar önemli olduğumuzu söyleyen ABD! E dünyanın en büyük terörist devletlerinden birinden daha aşağısı beklenemez doğrusu (İki atom bombasıyla 250 binden fazla yaşlı, kadın, çocuk ve bebekleri katleden biz değiliz, suikastlarla hükümetleri devirmedik,...). Uzun sözün kısası, Türkiye zorla savaş ve/veya iç savaş ortamına çekilmek isteniyor. Ve bu yeni bir şey de değil. bu gidişle de birinden birine ister istemez bulaşacağız gibi görünüyor...
İnşallah olmaz
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ İnşallah. Olumsuz olmayı sevmiyorum ama vatanımız ve çevremizde olup bitenler, gelişmeler oldukça sıkıcı durumlar. Her ne olursa olsun dayanmamız lazım...
Evet aynı fikirdeyim 👍
Ortada bir ülke yok. G. kurmay başkanı da neyin başkanı? Hangi devletin? Ortada bir devlet yok.
Elbette, burada bir "düzenleme" var. Bu ekibin gözden düştüğünün ve tasfiye edildiğinin somut göstergesi bu "kaza".
Ben çoğu zaman bu ülkenin kendi ülkesine ne denli zarar verebilir ya da veriyor olabilir diye düşünürken bir sürü olay oluyor ve ne yazık ki hepsi böyle olaylar denk geliyor...
Kimseye güvenmiyorum ve kimsenin dediğine de inanmıyorum dürüstlük ile hiç bir zaman bir toplumu ayakta uyutamazsın ve eğer ki her zaman işler yolunda ise arkada bı bk dönüyordur
Üzgünüm, bu fotoğraf hakkında yorum yapamıyorum.
Ne zaman yorum yaptın ki hep bana soruyorsun
bi daha gelme sorularıma
Cevap
8Cevap
Bence her şey olabilir sonuçta o uçakta bir ülkenin Genel Kurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı var konu çok detaylı araştırılacaktır...
Bence mümkündür
Soruyu soran kişi sabahtan beri AI ile konuşmana gülüyorum gece gece koptum haykırdım millet uyandı Allah ne etmesin seni😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Evet ama önceki sorularıma da bakarsanız görürsünüz evveliyatımız da var kendisiyle sjsj
😂😂😂😂😂😂😂😂
Türk istihbaratı da çanak tutuyor anlaşılan! Yine birilerinin ölümü kasıtlı durdurulmadı!
Olmaz mı pislik aşağılıklar her halt beklenir Allah Belalarıni versin İsrail in
Ne İsrailmiş be arkadaş. Sanarsın adamlar Allahla yarışıyor.
İsrail mi yaptı bilmem ama kasıtlı olarak düşürüldüğü yüksek ihtimal
Valla ben kendimi düşünüyorum artık başkası umrumda değil isterse füze atsınlar uçağa kendi derdime düştüm
İsrail olmasa da muhakkak vardır birilerinin parmağı.
Muhtemelen öyle yazık oldu
Yok artık olduğunu sanmıyorum
Her şey olabilir. Babama bile güvenmem.
Kesin vardır
Onu bilmiyorum da israilde benim parmağım var.
Belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?