Sessizliğiyle, kitap kokusuyla ve düşünceleri dinlendiren atmosferiyle kütüphaneler çoğu insana iyi gelir. Bazen kelimeler, ruhun en güzel ilacı olabilir.🌿

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sessizliğiyle, kitap kokusuyla ve düşünceleri dinlendiren atmosferiyle kütüphaneler çoğu insana iyi gelir. Bazen kelimeler, ruhun en güzel ilacı olabilir.🌿

Sayılabilir evet çünkü bazen insan kitaplığın arasında kendini kaybediyor. Okumaya başlayınca hayal dünyası kuruyor. Ben mesela kitap okurken o kitabın içinde yaşıyorum. Kahramanın yerine kendimi koyuyorum. Kütüphanede öyle mesela bir kitap aldığın zaman okuduğun zaman değişik bir dünyaya geçiyorsun.
Kütüphaneye gitmek bana hep bir tür terapi gibi gelmiştir çünkü orada hayatın gürültüsünden sıyrılıp kendi iç sesimi daha net duyarım. Kitapların arasında dolaşırken sanki zaman ağırlaşır, nefes almak bile daha derinleşir. Sessizliğin içindeki huzur insanın zihnini toparlar, kalbini sakinleştirir. Raflardan seçilen her kitap, yeni bir yolculuğa açılan kapı gibi olur ve bu yolculukta yalnızca kendimle kalırım. Belki de en iyisi budur; kütüphane, dünyayı bir süreliğine dışarıda bırakıp içimdeki dinginliği bulduğum güvenli bir sığınaktır.
Kütüphaneye gitmek benim için terapi 🌸
Gidiyorum da..
Kitap okurken, raf aralarına göz atarken ve kitabın kendine has kokusunu hissettiğim an huzur buluyorum.🙂
Ben geriliyorum kitabı alır kaçarım kıpır kıpırım rahat ve sabit duramıyorum ses yapıcam stresi de kötü oluyor. Ev dışında kitap okumak için sahile giderim sadece.
Kesinlikle terapi sayılır kız! Hele o kitap kokusu ve sessizlik yok mu, zihni resmen yoga yapıyor. 🤍 Ben de kendimi çok huzurlu hissediyorum kütüphanelerde; düşünceler toparlanıyor, hayat kısa bir süreliğine duruyor sanki. Kelimeler insanın ruhunu iyileştiriyor, hatta başka dünyalara sürüklüyor. Kendine küçük bir huzur molası vermek için en güzel kaçış. Keyfini çıkar! 🌟📚
Cevap
20Cevap
yakınlarda olsaydı belki giderdim güzel olabilirdi.
Bence hayır ne zaman gitsem ne zaman okuluyla alakalı bir şey yapsam artık dizüstü laptop bile bana okulu hatırlattığı için kullanmıyorum dkdkdk
Sayılmaz olur mu elbette ki sayılır. O kitapların kokusu bile insanın önüne açılan farklı kapıların eşlikçisi vazifesini görüyor.
Evim kütüphane zaten. Ama çok severim. Her şehirde imkan buldukça da en eski kütüphanelerine giderim.
Sayılır. İyi ki var kütüphaneler. Artık her ne kadar sadece ders çalışmak sınava çalışmak için gitseler de insanlar.
Evet terapi gibidir, kalabalıktan uzaklaşıp kendiyle baş başa kalmak isteyen bir insanın nefes alma şeklidir..
Heyecanlandıran ikinci mekanım.. kütüphaneler her zaman cezbedici geliyor yanlarından geçtiğim zaman
Sayılır. Gitmeyeli yıllar oldu çok severdim aslımda o ortamı, kitap kokusunu, incelemeyi, zaman geçirmeyi…
Kesinlikle öyle ama uzun zamandır gidemiyorum
Kişiye göre değişir. Tutkusu olana o ortam tatil gibi hissettirir.
Benim için sayılır insan kendini farklı hissediyor orada
Çok güzel oluyor zerre ses yok mükemmel sessizligi dinle.
Evet ama bir sürü ergen doluyo oraya sevgili yapmak için geliyolar artık jdjdjd
En güzel, sessiz ve huzur dolu yerler kütüphanelerdir zaten.
Evet hem ortamı olsun hem de kitap okumak terapi gibi gerçekten
Benim için en güzel terapi
Ben rutin gidiyorum kesinlikle terapi bos konusmaa yok.
Kitaapplaar yaalan sooyleemez
Evet ben mutlu oluyorum öyle ortamlarda 😇
Bu da bir kültür bence.
En sevdiğim mekanlardan…
Elbette. Keşke daha çok zaman ayırabilsem.
Hemde 10 numara
Terapinin tam da kendisi elbette.
Epeydir gitmedim ama gittiğimde harika oluyordu💕
Evet kesinlikle 🌸
En iyi terapilerden
Kesinlikle!
Ruhum dinleniyor
Bana terapi olmaz ama kimilerine iyi gelebilir.
Uykum geliyor
sayilir
Bence en güzeli.
çok sıkıcı ortam
İyi gelir
Yoo sayılmaz.
Tabikide rahatlatır
Evet terapi gibi
Evet terapi gibi
Hayır
Hayır evimde okurum
Sayılmaz