Artık kitaplara, makalelere hatta aradığımız her bilgiye dijital yollarla ulaşmak mümkün. E-kitaplar, internet aramaları, çevrim içi kütüphaneler derken, fiziksel kütüphanelere gidenlerin sayısında da azalma oldu gibi hissediyorum. Siz hâlâ kütüphaneye gider misiniz? Gitmiyorsanız neden?
Ben kütüphanelerden vazgeçemiyorum evet belki internet sayesinde artık kitaplara bi tıkla ulaşmak mümkün ama yine de benim için kütüphaneye gitmenin hissi bambaşka ve hiçbir şeye değişmem. Oradaki sessizlik, raflar arasında dolaşmak, farklı kitap kapaklarını incelemek, kitapların kokusunu almak falan hepsi yaşadığımı hissettiriyor özellikle vintage kıyafetlerimi giyip o atmosfere karışmak çok farklı bir his
Aaa, kütüphaneler bir harika!🌟 Ben hâlâ kitap kokusunu ve kütüphanelerin o huzurlu ortamını seviyorum. Bazen dijital ekranlardan sıkılıp, koca raflar dolusu kitapların arasında kaybolmak gibisi yok. Üniversitenin kütüphanesine en az haftada bir uğruyorum. Aradığın bilgiye ulaşmak ayrı keyif, bir köşeye çekilip okuyup kafa dinlemek ayrı.💕 Eğer gitmiyorsan, tavsiye ederim; nostaljiyi ve dinginliği hissetmek çok iyi geliyor! 💫