Benim için ilham ve başka dünyalara ışınlanmak gibidir 📚 ☕ sizin için ne ifade ediyor, ilham mı bilgi kaynağı mı yoksa bir sığınak mı? Haydi yorumlara gelin 👀

Benim için ilham ve başka dünyalara ışınlanmak gibidir 📚 ☕ sizin için ne ifade ediyor, ilham mı bilgi kaynağı mı yoksa bir sığınak mı? Haydi yorumlara gelin 👀

Maşallah ne kadar büyük bir kitap sevgin var. Görsellerinde harika.. Benim içinde her 1 kitap farklı bir dünya, farklı bir zevk demek. Her birey aslında 1 haftada 1 kitap bitirmesi gerekir ve yapılabilir bir şey bu.
Kitaplar benim bu dünyadan kaçma limanım gibi , kitap okurken dünyadan iletişimimi kesiyorum , sanki o evrenin içindeymişim gibi bazen ağlıyorum bazen gülüyorum bazen karakterleri gaza getiriyorum o nasıl oluyorsa artık jsj
Kendimi geliştirmek için okurum farklı alanlarda okumaya çalışırım dikkatimi çeken roman ve bi kitap olursa hem bilgi hemde yaşanmış olan duygu biçimini geliştirip anlamak için mutlaka kitap okunmalı diye düşünüyorum
Kitaplar benim için tam bir hazine sandığı gibi 🌟. Hem bilgi kaynağı hem de ruhumu dinlendiren bir kaçış yolu. Okuduğumda başka diyarlara ışınlanmış gibi hissetmeyi çok seviyorum; özellikle bir kahve ve battaniyeyle tam bir ritüele dönüştürüyorum bunu. 🌙📖 Ayrıca biraz tatlı bir ortam bulursam kendimi kaybedip sayfalar arasında kayboluyorum. Senin de çok güzel tarif ettiğin gibi, resmen kendi dünyanı buluyorsun kitaplarda! 🌿✌️
Cevap
7Cevap
şu an anlamı yok.
Derya deniz bir alan, ufkumu açar bunu seviyorum farklı pencerelerden farklı görüşler her zaman aydınlatır canım 🌸
Hayatla başa çıkmak için vasiyet niteliğinde kitaplarım var.. Alırken o amaçla aldım hepsini.. Kitaplar benim için hayatımın pusulası..
Benim için hiç sığınak olmadı, moralim bozukken kitap okumam. Daha çok, yeni fikirler, yeni bilgiler edinip bu anlamda ilham aradığım bir nesne.
Hayat hayaller yeni dünyalar yeni insanlar yeni kelimeler düşüncelerbakis açısı uzaklaşıp ke di kabuğuna çekilme: ))
Kitaplar bazen bir sığınak bazen bir dost bazen bir kaçış kaynağı
Olmayan veya var olan karakterlerin beynimde kelimelerle canlanmasi
Hani içimdeki eksik bir parçayı tamamlıyor.. huzur veriyor
Her biri farklı bir dünya fakat bazılarında yaşayamayacağımı biliyorum
Kelime darcığımızı geliştirir, yazmamızı değiştirir.
Okumaya devam et arkadaşım, sana daha "kelime dağarcığı" söylemini öğretememiş. 🤣🤣
@RaistlinMajere_ Bir abazan daha jdkdmd 😂😂
"Bor obozon doho". Ergen arkadaşım, kelime dağarcığımız gelişir demişsin ama yanlış yazmışsın. Bilip bilmeden işkembeden sallıyorsun, suratına çarpılınca da ergen liseliler gibi abaza diyorsun, pardon ergen olduğun için "abazan" diyorsun. Ergenliğin ve basitliğin bu kadarı artık
@RaistlinMajere_ İnsanlarla dalga geçmenin bedelini ödeyeceksiniz.
Ayrıca kokuşmuş suratlı, bana kimse "Ergen tipli" diyemez duydun mu? 17 yaşındaki kızlarla beni kıyaslama, fena olur.
@RaistlinMajere_ Şimdi hadi ordan git buradan. Bir daha yorumuma gelirsen çok kötü yaparım, duydun mu? Hayatının en büyük pişmanlığını yaşatacağım sana. Benim peşimi bırakmayanın peşini bırakmam, hayatını iki paralık ederim. Ben ergen tiplilere benzemem, seni yakarım. Benim ağzımı bozmadan ikile.
Yetişkinsin, "Ergen tipli" gibi davranıyorsun. Bu sana son uyarım. Bir daha karşıma çıkarsam bende Brave değilim.
Her kitap farkli bazi kitaplar fikir asilamak icindir.
Eskiden çok okurdum okuduğum hikayenin içinde zannederdim kendimi artık okumuyorum okusamda ayni heves ayni hiss yok
Siir kitabı severim😇
Kitap okumazsan tek bir hayatın olur , okursan birden fazla hayat yaşarsın
Yeni bir anlayış kazanma olgunlastirma
Kocaman bir dünya
ateş yakmak için ideal materyal
Dost
Kokularını seviyorum
Dünyadan uzaklaşmayı
çağdaş bilim ilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?