Bu ülkedeki ruh emici zehirlenmesinden nasıl korunuyorsunuz?

Bir de çözüm önerileri sunun. Mesela benim çözümüm böyle içerikler görmek istemiyorlarsa bunlar her türlü bizi rahatsız edecek bir islami site kurulsun bunlar orada takılsın ve kimseye hayatı zehir zindan etmesinler. Dedim Türkiyem de sonunda zevk sahibi bir performans gerçekleştirilecek bir umut pırıltısı yaşardı gözümde Çünkü yabancılar gibi sahne performansı sergileyen çok nadir sanatçılar var manifest de onlardan birini yapmış tam sürekli Instagram'da yeniden paylaşacağım tarzda aşırı güzel dans performansı sergilemişler çok mutlu oldum derken soruşturma başlatılmış. Anlayacağınız yabancı sanatçıları dinlemeye devam Çünkü bizim ülkemizin sanatçısı Özgür olsa bile altında yazılan yorumlar sayesinde ruhunuz emiliyor. Yabancılarda 10 sene önce sahnede yatakta sevişen sanatçı bile vardı sabrina' nın konserlerine bakarsanız görürsünüz. Shakira sahnede striptiz yaptı vs. . Şu an yeni nesil yabancı rapçiler neler neler yapıyor. Benim zevkim tarzın böyle ve ben böyle bir sanatçı olduğu için onun konserine gidiyorum. Senin benim şarkı zevkime müdahale etme hakkın yok benim ülkemde benim şarkı zevkime uygun konserler yapılacak ve sen benim bu özgürlüğümü engelleyemezsin ama gel bizim ülkemizdeki yobazlara bunu anlat.
Güncellemeler
9 ay
Güncellerken şöyle bir not gireyim mutlaka sürekli VPN kullanın ve mutlaka kesinlikle İngilizce öğrenin neden mi? Cidden bu ülkedeki bazı videolarda kısıtlamalar var örnegin YouTube'dan bile nasıl ne kadar videodan mahrum kalıyorsunuz haberdar bile değilsiniz.