Zehirli annelerden korunma yolları nelerdir?

Kızını sürekli İslam'a zorlayan, özgüvenini kırmaktan başka bir şey yapmayan bir anne. Küçük kız kardeşim gönlünce kağıt kesip bantlamiş seviniyor annem de gidip onu azarlıyor israf bu yapma diye ve kardeşim sadece 3kagit kullanmış ona bu kadar kızıyor daha da 8 yaşında. Ben bir kitap okumak istedim fotoğrafında ö9üsme felan var kanat var diye buna şirk dedi almicaksin okuyamazsin dedi. Sosyal medya hesaplarımı karıştırıp yorumlarımı okuyup açık arıyor sonra babama yetiştircek aklınca pop şarkı dinledim diye hristiyan dediler resmen evde yemedigim laf kalmadı şimdi gelmiş bana büyücü diyip babama söylemeye kalkıyor bende rap şarkı söylüyorum diye dua okuyorum sanmış psikolojileri bozuk yani benimde bozuyorlar. okula İslam'a inandıkları için beni gondermiyorlar neymiş İslami anlatmiyolarmis (daha önceden isvecteydik Hristiyanlık öğrettiler bize ama onu sıkıntı etmediler şimdi burada okula gitmemem için yapıyorlar) İslam'a inandıkları için okuyamamak çok kötü. Arkadaş edinmemi garipsiyorlar. Evden çıkmama izin yok. Birde hamile yani çocuk bakamıyor bide. Sabah ben suluk doldurdum kapağını kapatmayı unutmuşum düşmüş, heryer cam olmuş bana demediyini bırakmadı tamda ben o sıra uyuyordum hakaretleriyle uyandım. Ne yapacağım bilmiyorum. Ölse de kurtulsam diyeceğiniz türden daha çok şey var
Güncellemeler
+1 yıl
Hakaret istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dediğim şey kafayı bozmuş bir kadın, cinli seytanli şeylerden başka şey düşünmüyor benim İslam'a inanmadigimi bilip zorluyor.
Zehirli annelerden korunma yolları nelerdir?