Var mı " şu kitabı tavsiye ederim" dediğiniz bir kitap?

O kadar hoşuma gitti ki anlatamam önce kitabı bitirip sonra filmini izlicem..🖤
Var mı " şu kitabı tavsiye ederim" dediğiniz bir kitap?

O kadar hoşuma gitti ki anlatamam önce kitabı bitirip sonra filmini izlicem..🖤

Tavsiye ederim hem gelişime faydalı hemde yararlı 😌
Listeme ekledim nsnss
Kesinlikle José Saramago’nun *Körlük* kitabını öneririm, tam bir başyapıt! Sebepsiz başlayan körlük salgını üzerinden insanın iç dünyasını keşfediyor ve toplumu yerden yere vuruyor. Okurken beni resmen içine çekmişti, bitirince uzun uzun düşündüm. Sonrasında filmini izlersen yine çok etkileniyorsun ama bence önce kitap! 🖤✨
Cevap
9Cevap
yüzüklerin efendisi
Kitap okumak iyidir buna lafım yok ama ya gotünüzden gün uydurmayı bırakın çok itici oldu ona gün buna gün şuna gün
Üslubda sıkıntı var o belli... bu günü ben çıkarmadım gördüm ve burada sormak için sordum ayrica kitap okumak güzeldir uyduruk muyduruk almak istemeyen almasin
Kitap okumak iyidir bunda hemfikiriz en başta söyledim zaten. Ayrıca bu günü sen çıkardın da demedim. Ama internette herkes kafasına göre bişey günü yapmaya başladı ya çok sıkıcı oldu artık bu
Kitap tavsiyesi almak icin sordum en cok baktim aa 7 eylül böyle de bir gün var sorayim dedim
Böyle bir gün yok. Uydurma
Çalıkuşu tabikiiii
365 sayfa bu kitap ve iki haftada bitirdim o kadar güzelll yani anlataman okuyunnnn 🤩🧚🏻♂
Onu izledin mi? Sözlerini bazen kullanirim
1. bölümü izledim sadece ve başı çok korkunctu kadın salonda ölüydü ya hani😟
Annesinin öldüğünü bilmeden yanında uyudu canım feridem izle sonraki bölümlerini de
Tamam izlerim de
Kitabın sonunu hiç Boyle hayal etmemiştim ama gitti o kamran ile barıştı o herifle 😔
😃
Kitap satın alma günümü varmış 😃 böyle kapitalizmin ben taa
Sakin dur ndjs
Simyacı
1984
Kürk Mantolu Madonna
Kitap okuyorum dersen yalan olur. Uzun zamandır okumadım ama şiir çok severim😇
Cemal Süreya😇
Akıcılık merak vs seven varsa Sil Baştan kitabını öneririm
Bir adam yaratmak ve mai ve siyah
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Jose saramago sitede birinin okuduğunu gördüğüme çok sevindim iki yıldır tüm üyelere bu kitabı önerdim. Görmek de çok güzel. 🌠🌻❤👌
Şeyi oku ihsan oktay anar. Bilge karasu, pınar kür, nazlı eray. Latife tekin. Orhan Pamuk. Yusuf Atılgan. Bunları okuyan kişi benim gözümde çok kültürlü biridir ben bu yazarların eserlerine inceleme yazıyordum hep hocalar hikayesinde paylaşıyordu. Aklıma geldi sen paylaşınca:)
Kitaplik aydınlatmasına bayıldım
Ne olur misafir olayım
Maxim Gorki- Benim üniversitelerim.
Hayalleri olanlad asla uyumazlar...
Kürk mantolu madonna
Off Sabahattin Ali bir ara Murat Menteş oku bence
Suç ve ceza
O kitabı okumuştum.
Filmini izledin mi
Önce kitabı bitirip izlicem ilk 5 dk izledim kapattım aşırı merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?