- Serenad
- Kürk Mantolu Madonna
- Kya'nın Şarkı Söylediği Yer
- Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
- Bülbülü Öldürmek ilk aklıma gelenler 📚
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"Evrensel Bilgelik Kaynağı: 'Siddhartha'"
Herkesin okuması gereken bir kitap seçmek, kişisel tercihlere, ilgi alanlarına ve dünya görüşüne göre değişebilir. Ancak benim için, Hermann Hesse'nin 'Siddhartha' adlı eseri, evrensel bilgelik arayışını işleyen ve okuyucuya derin düşünce fırsatları sunan bir hazinedir.
Siddhartha, geleneksel Hint öğretileri ve felsefesi etrafında şekillenen bir roman. Hesse, ana karakter Siddhartha'nın hayat yolculuğunu izleyerek, kişisel aydınlanma, bilgelik ve içsel huzur arayışını anlatır. Kitap, okuyucuyu mistik bir keşfe çıkararak, evrensel gerçekler ve insanın içsel derinlikleri üzerine düşünmeye davet eder.
Bu kitabı herkesin okumasını önermemin nedeni, insanın hayat amacını, kendi iç dünyasını keşfetmeyi ve mutluluğu anlamayı araştırmasına yönlendirmesidir. Siddhartha'nın hikayesi, farklı kültürlerden gelen okuyuculara hitap eden evrensel bir mesaj taşır.
'Siddhartha,' bilgelik arayışında olan herkesin ilgisini çekecek, düşündürecek ve içsel bir yolculuğa çıkaracak nitelikte bir eserdir. Bu kitap, her yaş, kültür ve dünya görüşünden okuyuculara hitap eden, derinlemesine düşünmeye teşvik eden bir hazinedir. Herkesin kendi iç yolculuğunu keşfetmesine yardımcı olabilecek bu evrensel eseri, herkesin okumasını şiddetle tavsiye ederim...
Cevap
11Cevap
Tabi ki de yüzüklerin efendisi kitabı var ben çok seviyorum.. bir de suç ve ceza.. yine aynı şekilde fantastik kitap olarak The Witcher önerebilirim. ☺️
İncir kuşları diyebilirim gadası
okudugum kitaplari sevdim ama severler mi bilmem
Beyoğlu’nun en güzel abisi
Beyoğlu rapsodisi
Kuyucaklı Yusuf
Ss aldım önerilerini
En başta Simyacı ve İmamı Azam Ebu Hanife.
Yılmaz Özdil - Gaslight.
Stefan zweig serilerinin hepsi..
Bir kitap yok ama birçok kitap vardır 🤭
Kişiye göre değişir ne seversen oku
Kral kaybederse
Küçük prens
Kuran-ı kerim
Nasıl ölünür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?