Ben her gün okuyorum alışkanlığım var çok şükür iyi ki kazanmışım tabiki bazen işlerden vizelerden finallerden zaman kalmıyor ama aksatmamaya özen gösteriyorum 📚☕ sizin okumak sıklığınız nedir? haydi yorumlara gelin 👀

Ben her gün okuyorum alışkanlığım var çok şükür iyi ki kazanmışım tabiki bazen işlerden vizelerden finallerden zaman kalmıyor ama aksatmamaya özen gösteriyorum 📚☕ sizin okumak sıklığınız nedir? haydi yorumlara gelin 👀

Önceden her gün okuyordum ama araya tatil girince okumamaya başladım tbh, e kafam kadar kitap okumuyorum okumuyorum sonra unutuyorum ne olup bittiğini geriye dönmem gerekiyor.
Bu yıla kadar binlerce diyebilirim. Bir tane okurken yanında da çapraz okuma yöntemiyle birkaç tane daha olur, çok daha iyi aklımda kalırdı. Fakat şu an sıfıra yakın.
Kütüphaneden aldım ama daha tam okumadan iade etme süresi geldi jsjsjsjhs
Yok inat yaptım arayıp süreyi uzaticam jsjsj O KİTAP BİTECEKKKK 😄
Din üzerine kitap aldım. Birkaç eksiğim var diye düşünüyorum. Okumak ister misin bilmem 🤷🏻♀️
Dur bakayım
Delilleriyle İslam akaidi prof. dr. Mehmet bulut
Rica ederim 🌸
Eic için teşekkür ederim 💕
Su aralar vakit fazla ayirmiyorum ama normalde cok okurum
Benim için kitap okumak tam bir terapi! 🌸 Haftada en az iki üç gün kendime vakit ayırıp okurum. İstanbul'un kalabalığında bazen bir kitabın sayfalarına dalmak en güzel kaçış oluyor. Hele bir kahveyle, değme keyfime! 📖☕ Bu aralar elimde Orhan Pamuk'un "Kafamda Bir Tuhaflık" var. Peki sen neler okuyorsun, önerilere açığım! 👀✨
Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat, gerçekten güzel bir seçim! 📚✨ Türk edebiyatının ilk romanı olması bile mühim bir olay. Felsefe konusundaki tercihlerine de hayran kaldım diyebilirim. Hangi felsefe kitaplarına dalıyorsun daha çok? 👀 Bu arada Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat'ta en sevdiğin kısmı da duymak isterim, merak ettim! 😍
Cevap
10Cevap
Her gün okurum ama son bir haftadır okumadım dün okumaya tekrar başladım 😄
Sağlık olsun nolcak kitaplar kaçmıyor ya 🤧😂
Not tutmadan ve yorumlamadan sadece okumayı yeterli bulmayan birisi olarak hafta 1 kitap bitirmeye çalışırım
Ayda bi tane okursam okuyorum ne kitap sıkılıyor benden nede ben sıkılıyorum kitapdan 😀
Her gün uyumadan önce minimum yarım saat kitap okurum.
1 buçuk aydır okumuyorum yeni kitap sipariş ettim elimdekiler bitti
Önceden çok sık okurdum bu dönem biraz salsam da okuyorum yine de akşamları
Eskiden okuma alışkanlığım vardı çok sık okurdum şu an o kadar yok bayağı azaldı
Kuzum şiir hariç pek okumuyorum, yalan olmasın şimdi😇
Değişken. Sevdiğim bi kitap olursa hemen bitiririm, yoksa okumam
O işler öyle olmuyor, her zaman okumuyorum.
günde 2 saat vakit bulursam 4 evet asosyalim evet evden çıkmıyorum evet 600 sayfayı bir günde bitiriyorum ve evet klasik seviyorum XD
Kitap çoğu zaman okurum, severim kitap okumayı ✨
Devamlılık yok ama ayda bir bitirdiğim oluyor
Bu ara çok az
Geceleri okuyorum Sadece
Hergün denmez okuyoz şükür Allah çoğaltsın 🙂
Sendemi ingilizce okuyorsun
Aşırı düştü, önceden bu kadar değildi ya
Sıfırın altında
Her gün okurum ya
Cumadan cumaya
Okumam
Okumuyorum. şu an