1 ayda ortalama kaç kitap okursunuz ne türlerden hoşlanırsınız ?
müptelası olduğunuz bir yazar mevcutmu ?
müptelası olduğunuz bir yazar mevcutmu ?
vaktim varsa kitap elimde sürünmez 2 güne biter
harici akşamları 10-15 sayfa okur yatarım
akıcı olan her şeyi severim,sosyal mesaj içerikli kitapları okuyamam
yazar da seçmem
bi yazarın bazı cümlelerini tatlı tabağının dibinde kalan şerbet gibi yalama ihtiyacı hissederken bazı cümleleri için "ya bir biptir git yani yazılacak şey mi şu" diyesim geliyo
Kitabın sürükleyici olmasına ve benim zaman bulmama göre değişiyor .. Ama en az 1 ayda 1 kitap bitiriyorum bazen 2 -3 de olabiliyor .. Genelleme yapamayacağım değişiyor çünkü ..
valla kardeş ygs ye girecem ya paragraflar için okumaya başlayacağım yoksa kitap okumuyorum ama hergün gazeteyi baştan aşağı okurum
Çok kitap okudum da roman olarak tek kitap okudum başkada yok.
Cevap
10Cevap
Okuduğum kitaba bağlı bazen 1 ayda 1 kitabı zor bitirirken bazen aynı kalınlıktaj bir kitabı 1 günde bitiriyorum. Dan Brown hastasıyım. Çocuk kitabı yazsa gider alırım. O derece.
Belirli bir sayısı yoktur, ama okurum. Klasiklere bayılırım. Madam Bovaryi okudum en son. Sabahattin Ali, V. Hugo. Grange. Dostoyewski.. Bunlar harikadır.
Bazı kitapları Aylarca bitiremiyorum,bazı kitapları o kadar seviyorum ki 1 günde bitiveriyor.Kitap seçimime bağlı biraz.Dikkatimi çeken kitabı alırım genelde konusu olarak,tür farketmiyor :)
Sayı ile ölçmem, çünkü kitabın doluluğuna/derinliğine/nitelikliliğine göre değişkenlik arz eder.
Ahmet Altan'ı epey severim.
Her ay en az iki kitap Canan tan ve debbıe macomber hastasıyım
her ay bıraz ımkansız ama yılda en az 8-10 kıtap okurum
kitabın uzunluğuna göre değişir. 500 sayfa civarındaysa ayda 1 kitap, 200-250 sayfa civarındaysa ayda 2 kitap okunur.
Haftada 1-2 kitap bitiririm kocaman bir kitaplıgımız var dibi yok.. Kütüphane bile sayılabilir bazı ülkeler için hatta..
ayırt etmiyorum ne olursa akşamları işim yoksa uyumadan önce okumayı seviyorum
Okul zamanı 2 haftada 600 sayfalık 1 kitap bitiriyorum da yaz tatilinde 2 tane okudum sadece :(
kitap okumayı seviorum ama okuyamiyorum basımı ağrıtıyor çünkü.
6 ayda her biri yaklaşık 400-450 sayfalık 9 cilt bitirdim yani günde ortalama 20 sayfa kitap okuyormuşum :D
bu ay sonu evde interneti iptal ediyorum. zaten tv izlemiyorum.
2 laptop 1 tablet var. hepsini satıyorum. tümden kitaplara vuracağım kendimi
Emile Zola hastasıyım bu yaz 16 kitap bitirdim öyle deyim
germinalin tadıda bir farklı
Fareler ve insanlar - Steinbeck
Ben bu soruya neden bu cevabı yazdım ki :)) Uyanamamışım hala :D
ayda rahat 5 kitap biter. Ahmet Ümit harikadır.
Haftada 2 kitap okurum.
kitap okuma sıklığım
-hiç (:
1 yılda ortalama -1 milyon kitap okurum
bu aralar hiç okumuyorum :(
Kitap okumayı hiç sevmem ama dergi okurum ...
ortalama % 0.0
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar