Merhaba KS halkı ailesi kitap okumak ile aranız nasıl ne sıklıkta kitap okursunuz ve hangi konu tür kitapları seversiniz en çok 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kitap okumakla aram gayet iyi. Her gün mutlaka okurum. Yoğunluktan hiç vaktim olmasa bile en az 20 sayfa mutlaka okurum.
Son zamanlarda kişisel gelişim kitaplarını daha çok okuyorum. şu an ilgi alanım kişisel gelişim kitapları. şu an ise bu kitabı okuyorum..
Kitap okumayı seviyorum ama bu sıralar okumadım pek. en son işte yüzüklerin efendisi kitabını okudum daha çok. yani böyle bilim kurgu veya fantastik kitapları okumayı seviyorum. genelde bir kez okursam bir daha bırakmıyorum çünkü kitap bitene kadar okumak daha iyi oluyor ara verdiğim zaman bir kaç gün tekrar okuma isteği gelmiyor çünkü.
En iyi alışkanlıklarımdan biri kitap okumak saatlerce okuyabilirim hiç sıkılmadan. Çalışırken de günde en az 2 saat sesli kitap dinliyorum. Fiziksel kitaplar çok pahalı olduğu için genelde kindle'da e kitap okuyorum.
Gizemli kitapları, konuları seviyor, elimden geldiğince takip etmeye, okumaya çalışıyorum ama son günlerde deprem olayları nedeniyle okuyamıyorum.
Cevap
13Cevap
Her gün okurum. Bazen 200 sayfa bazen 20 ama mutlaka okurum
Her gün olmasada 2günde bir falan yarım saat veya bir saatimi ayırırım daha çok insan psikolojisinden bahseden spiritüel şeyler ilgimi çeker
Belirli olarak sevdiğim bir tür yok çok da okumam zaten Şeker portakalı , Ölü ozanlar derneği ve Sherlock serileri favorimdir
Kitap okumayı seviyorum. Zaman buldukça birkaç sayfa bile olsa okuyorum.
Karakterin psikolojisini güzel ifade eden ve zekice kurguya sahip olan romanları okuyorum.
Severim kitap okumayı türü farketmez olay örgüsü iyiyse okurum
Fransız edebiyatından kitaplar okurum. Bir tane var hatta elimde. Montè Kristo Kontu diye bir kitap. Yaklaşık 1500 sayfa. Hatta ezel dizisi bu kitaptan ilham alınarak çekildi.
Kitaplarla aram çok olmasa da iyi tür olarak da genellikle roman seviyorum ya da polisiye kitapları fazla ilgimi çekiyor klasikleri okurken biraz fazla sıkılıyorum
Bir kitap bittiği anda diğer kitaba başlıyorum sen düşün artık 😂 hayatımda yapmayı sevdiğim en önemli şey
Kitap okumakla aram çok iyi. Aşk romanları dışında her türlü kitabı okurum ama kitaplar cok pahalı bunu dile getirmeden edemicem
Her fırsatta hergün okumaya çalışırım. Polisiye fantastik psikoloji ve güzel gelen her tür kitabı okurum
Tarih kitabıysa 2 günde bitiririm, 400 sayfalık hannibal barca kitabını 3 günde bitirmiştim, çok seviyorum tarih.
Eskiden daha çok okurdum son yıllarda bir iki tane okudum
Neredeyse her akşam kahve ve kitaplar en yakın arkadaşlarım… Dostum sırdaşım
Her gün düzenli olarak okumaya çalışıyorum. Keyifli geceler.
Eskiden sık kitap okurdum şimdi kitap okumayı unuttum
Ben okumayı çok seviyorum tabi her tarzı değil maalesef ki her zaman müsait olamıyor insan...
Her akşam okumaya dikkat ediyorum
Vakit varsa severim en çok sevdiğim dostoyevski kitapları kitaplarını okudum
Seviyorum gayet iyidir aslında. Ama kafamda bir çok şey olunca göz ardı edebiliyorum. Bu kötü
Fırsat buldukça okurum.
Genelde çok sık olması da kitap okumayı severim
Okumuyorum
Her gün
Nadir ama seçiyorum okumak isterim
Artık okumuyorum... 🦂 '
şu an nutuk okuyorum
Az önce okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?