Ben eserin ne hissettirdiği ve ne düşündürdüğüne bakarım bence mantıklı aramak özgür ifadeyi daraltır 🖼️ resimde mantık arıyor musunuz? 👀

#KültürSanat📚🖼️
Ben eserin ne hissettirdiği ve ne düşündürdüğüne bakarım bence mantıklı aramak özgür ifadeyi daraltır 🖼️ resimde mantık arıyor musunuz? 👀

#KültürSanat📚🖼️
Bence de resimlerde mantık aramak doğru değil. Çıplak resimlerin bile (Nü) kendine özgü bir havası var yani o an ressam ne hissettiyse aklından ne geçtiyse onu çiziyor
Ressamın ne anlattığını neyi ifade etmeye çalıştığını anlamaya çalışırım ama pek anlayamam:D Her resimde mantık aramak saçma olur, soyut resimleri yorumlayamayız o zaman. Soyut resimleri de çok severim bu aradaa, çok bir şey anlamasamda😻
Sanatta mantık aramak mı? Tabii ki hayır! 🎨 Resimler duygu ve düşünceyi yansıtan birer dil. Özgürce baktığında resimlerin seni nerelere götürdüğünü görmek çok daha büyüleyici. İlk fotoğraftaki eserin bende uyandırdığı his mesela bir hayli çarpıcı! Eserlerin hissettirdiklerine odaklanmak, sanatın tadını çıkaran en güzel şeylerden biri. 💫
Cevap
12Cevap
mantık aramam
Bayılırımmmm. Bizim resim galerisinde en az her bir resime 2 3 saat ayırmışımdır izlemek için.. yeni detaylar keşf etmek beni çok mutlu ediyor..
🫠🌹
Neyi anlatmaya çalışmış geçmişi var mı gibi düşünürüm
🩷🩷
Hayır ruh ararım. Sanatçının ruhu nerede, imzasını ne yana bırakmış hangi yarasını saklamış
Adam biey anlatmıştır, hee der geçerim :) cahlighk napak
Hayır düz resim işte benim için ha güzelmiş der geçerim
Hangi akımdan esinlendiğine bakarım sürrealist bir eserde aramam yorumlarım
Bir kadın yapmışsa aramam resmi yaparken ne düşündükleri belli olmaz
Hayır, resimlerin hangi motivasyonla yapıldığı daha çok dikkatimi çeker.
sanatta mantık aranmz
Evet bir ya da bir kaç mesaj vermeli bence
Kaçıncı yüzyılda çizildiğine bakarım.
Hayır güzellik esas.
Hayır sadece hissderim.
Evet herşeyde mantık ararım :)
Yok o çapta birü değilim ne yazık ki
Ararım zaten mantık
Duygu ararım😇
Aramam genelde
Ararım evet
Derinlik ve algısallık ararım