Bence artık başka şeylere yuva olmuş gibi, çok karşılaştım🤦📚 size insanlar amacına uygun kullanıyorlar mı? 👀

Bence artık başka şeylere yuva olmuş gibi, çok karşılaştım🤦📚 size insanlar amacına uygun kullanıyorlar mı? 👀

Sosyalleşme alanı olarak da kullanılabiliyor ama bence her gelen farklı niyettede olsa 1 kitabı eline alıp, okuma zorunluluğunda oluyor. Kimse kimseye de istemediği bir şeyi yaptıramaz. Biz olumlu etkiye odaklanalım.
Teşekkürler.
Çok büyük aşklar yaşanıyor bu gözler neler gördü unutamıyor. d
Cevap
11Cevap
Amacı dersleri kitapları sanatlarla ilgili odaklanıyorsa uygun olduğunu düşünürüm.
düşünmüyorum
Sence sadece kütüphaneler mi amacına uygun kullanılmıyoe
Kütüphaneye en son ilkokulda gitmiştim bilemiyorum insanlar otel fiyatlarından sonra her yeri mesken tutmuş durumda
Hayır yiyişmek için kullananlar oluyomuş. Ben çalışmak için giderdim. Sonra hastanede çalışmaya başlamıştım dersleri, kafesi sessizdi gayet
Artık kütüphaneye giden yok arada bir gidenler var o kadar ben lise zamnalarında bir kere gitmiştim yıllar oldu
Kütüphaneleri bilmiyordum ama ıssız kuytu köşelerde parklarda bahçelerde inşaatlarda da iş pişirenler çoktan baymıştı
Bayadır gitmiyorum ama evet dedigine katiliyorum. Abaznlar rahatca bulusamadigi icin kutuphaneyi istila etmisler.
Düşünmüyorum flörtleşme yeri değil kütüphane gidip başka yerde flörtleşsinler
Bu ülkede camiye gavur giriyor hani bu yetmez mi insanlığın bozulduğuna
Ben sadece kütüphane olduğu için gidiyorum ama diğer insanları bilemem
Diğerleri ne için gidiyor 😃
Millet ful ders calisiyo jyjy
Üniversiteler ayrı orada iş başka tabi jyjyjy
Sessiz olmayan gitmesin😀
Kütüphane ve sinema 🪦
Pek düşünmüyorum daha iyi olabilir bence
Yok sevgililerin buluşma noktası haline geldi
Maalesef amacına uygun kullanmayan var.
Evet, kötü bişeyle karşılaşmadim hiç
Garip Bir şeyler görmedim hiç
Fantezi yaşamak için kullananları gördü bu gözler.
Ne gibi fantezi 🤭
Çoğu insan için evet
Bence liseliler gitmesin 😅
Gittiklerim evet amacına uygun
Flört yeri
Liseli kızlar bazen yaramazlık yapıyorlar
Ankara da öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar