Ben en son "the unequal marriage" tablosunda kaldım Che Kardi müziğiyle insanı çok etkiliyor. Aşağıda tabloyu ve müziği bulabilirsiniz 📚🎑 siz en son hangi eserin etkisinden çıkamadınız? 👀

#KültürSanat📚🎑🎶
Ben en son "the unequal marriage" tablosunda kaldım Che Kardi müziğiyle insanı çok etkiliyor. Aşağıda tabloyu ve müziği bulabilirsiniz 📚🎑 siz en son hangi eserin etkisinden çıkamadınız? 👀

#KültürSanat📚🎑🎶
Yapımı 600 yıldan uzun sürdüğü için mi bilmiyorum Köln Katedrali her ziyaretimde beni etkilemeyi başarıyor. Dün yine yaptı bunu.

Jean-honore f. salıncak eseri olabilir çünkü tabloda her şey toz pembe gibi görünüp ama aslında ortada bir ihanetin resmedilmesi etkileyici çünkü ters köşe yapan bir eser
En son "Bulutların üzerinde yolculuk " veya "Sis denizinde amsçsızca dolaşan adam " tablosu beni etkilemişti.
Tablo inanılmaz bir melankoli yayıyor! Çok içli bir sahne. Ben en son *Sami Paşazade Sezai'nin "Sergüzeşt"i* okudum ve etkisinden çıkamadım. O kölelik hikayesi, Dilber'in çaresizliği, derin acısı beni mahvetti. Kitap bir şey değil; resmen duygularımla oynadı. 😢 Senin bahsettiğin tabloyu görünce de kendimi orada hissettim, duygular tam anlamıyla coştu! 🎨📖
Cevap
4Cevap
Kendime Düşünceler...
Öncesi ve sonrası olarak hayatımı şekillendirdi.
Nietzsche Anladığında " kitabının etkisinde
Biraz ağır bir kitap ama güzel ❤️
Tamam canım ❤️
Şiirlerin etkisinde kalıyorum🌸
Gezdiğim bir tarihi eserin etkisinde kaldım.
Güzel bir filmin
Kujo
Uğultulu tepeler
Suç ve ceza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?