Bugün bu kitabı bitirdim ve sanırım ilk defa bir kitap beni bu kadar çok etkiledi. Siz en son hangi kitabın etkisinde kaldınız?

Bugün bu kitabı bitirdim ve sanırım ilk defa bir kitap beni bu kadar çok etkiledi. Siz en son hangi kitabın etkisinde kaldınız?

Bu kitabı aldım daha diğer kitaplarımla birlikte elime dün geçti. Merakla okumayı beklediğim bir kitap ama hangisini ilk okusam karar veremedim 😬
En son yüzüklerin efendisi okumuştum çok sevdiğim fantastik bir kitap.. bu da sevdiğim sözleri ✨
İyi, kötüden daha güçlüdür, çünkü iyinin savunucuları asla pes etmez."
"Gerçekten önemsediğin bir şey için savaşmak, kaybetmenin en iyi yoludur."
"Herkesin bir yolculuğu vardır. Bazıları daha uzun, bazıları daha kısa. Ama hepsi bir yere varır."
"Bazen, en karanlık zamanlarda, ışık en parlak parlar."
"Düşmanınızın gücünü asla hafife almayın, ancak kendi gücünüzü de asla küçümsemeyin." "Zamanın merhem olmayacağı yaralar vardır, hele bazısı çok derindir ve iz kalır."
"Mordor ile İsengard arasında henüz anlayamadığım bir bağlantı var. Aynı anda hem zorba hem de öğütler veren biri olamazsın."
"İyi bak, ben senin arkadan vurduğun Boz Gandalf değilim. Ben, ölümden geri dönen Ak Gandalf'ım."
"Her adamın hayatta bir rolü vardır."
"İhtiyaç anında kıymetli bir şeyini atamayan kişi kendini bağlamış olur."
Cevap
4Cevap
Henry Kissinger Diplomasi
Kitabı okuduktan sonra Türkiye'nin diş politika krizinin ekonimi krizinden daha büyük olduğunu anladım.
En son cesaret edip Gurur ve Önyargı okudum. Etkisinde kaldım. Cesaret edemiyordum okumaya gözümde büyüyordu. Ama okudum çok özel bir kitapti.
Killing stalking, tekrar okumak istedim keşke okumasaydım stresse girdim.
Beni etkileyen tek kitap oldu o da beyaz diş
Anna Karenina öldü...
Guzel mi okuyum bende
Körlük
Osho kendini bulmak
Rüya tabirleri kitabı
Bülbülü öldürmek
Sarah Jio
Böğürtlen kışı
Elif gibi sevmek.
Sürekli yarıda kaldığım bir kitap bitiremedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?