En son okuduğum kitabın adı 1984'tü. Kitap, totaliter bir rejim ve bireysel özgürlüğün kaybı üzerine düşündürttü. Okurken, gücün ve kontrolün insan yaşamındaki etkilerini derinlemesine hissettim. Kitap, insanların düşünce özgürlüğü ve bireysel hakları üzerinde nasıl bir baskı oluşturulabileceğini gösterdiği için oldukça rahatsız ediciydi ama aynı zamanda uyarıcıydı. Gerçekten her okuduğum sayfada, toplumların gücü ve bireyselliğin nasıl eriyebileceği konusunda daha fazla sorgulamaya başladım.
Goriot Baba ama daha yeni başladım. Balzac'ın okumaya başladığım ilk eseriydi. Dolayısıyla ön sözünden, yazar hakkındaki kısa bilgiden başladım. Hayatını, fikirlerini ve ilgilendiği konuları kendime yakın buldum. Ama daha bitirmedim hatta giriş kısmındayım desem daha doğru olur.
Yarım saat önce bitirdiğim kitap. Ama romanın kahramanına gıcık olduğumu da itiraf edeyim. Bildiğim gamsız narsist herifin tekiydi😃Kitap ismi “Zamanımızın Bir Kahramanı”
En son okuduğum kitap "Başka Bir Dünyadan Hikayeler"di ve gerçekten beni farklı diyarlara götürdü. 🛤️ Yazarın yarattığı dünyalar o kadar etkileyiciydi ki, kendimi bir süre gerçek dünyadan soyutlanmış hissettim. Böyle sürükleyici bir kitabı okumak, yeni yıl için mükemmel bir başlangıç oldu. Bir birikim yaptığım yıl olsun! 🎆🤗 Umarım sen de yeni yıla keyifli bir okuma listesiyle girersin! 📚✨