Uğraşmak güzel bence kayıptan çok yarar olur📚🎨 sizce vakit kaybı mı yoksa uğramak güzel mi? 👀

Uğraşmak güzel bence kayıptan çok yarar olur📚🎨 sizce vakit kaybı mı yoksa uğramak güzel mi? 👀

Parasal olarak evet ama geçimini başka bir işten sağlayıp hobi olarak uğraşıyosan hayir. Mesela ben muhasebeciyim ama hobi olarak dijital tasarım yapmayı çok isterdim keşke ilisturatör kullanmayı bilsem bissürü film afişi vs tasarlardım
Hayır kesinlikle değil, kendin için vakit ayırması ve resimle uğraşan bir terapidir. ✨
Çok değerli😇
Sanatla uğraşmak kesinlikle zaman kaybı filan olmaz peri kızım! 🎨✨ Hem ruhunu beslersin hem de kendine bir dünya yaratırsın. Gördüğüm o manzaralı resimlerin, kitapların enerjisi bile huzur veriyor. 🖌️📖 Dostoyevski de masada yerini almış zaten, kaliteli vakit garanti! Kendine kattığın her şey sana döner. Sen yaratmaya devam et, sanat candır! 💫
Cevap
16Cevap
hayır zaman kaybı değildir
Dalına bağlı. Mesela ben resim yaparsam vakit kaybı olur çünkü zerre yeteneğim yok. Ama hikaye yazarsam zaman kaybı olmaz.
Ruhunu sanatla birleştiriyorsun, zaman kaybı değildir.
Beklentiye göre değişir sanattan para kazanmak pek mümkün değil bu ara
Ne kadar süre uğraştığına bağlı. Şahsen yeteneğim yok ama olsaydı iki üç saat uğraşırdım.
Bence güzel ama para akzandırmadığı için zaman kaybı gibi gözüküyor
Uzun zaman önce öyle düşündüm ama keşke pes etmeseydim
Başarılı insanların olmazsa olmazı
Spor+, Sanat
Bilim, yabancı dil v. b. hep sonra
Sanat vakit kaybı değildir sanat insanın ruhunu ve kişiliğini yansıtır
Benim resime yeteneğim var. Bir çeşit terapi gibi geliyor bana
Hayır tam tersi ruhum gıdasıdır sanat
Bur sanatla uğraşmayın insan eksiktir...
Hayır tabiki, zaman kaybı değil bence.
Hayır değil yenilenmek
Paraya çevirebilirsen iyi
Hayır değil aksine kaliteli zaman geçirme
Vakit kaybı olur mu bir meziyet bu
Uğraşmanın niteliğine bağlı
Sanat bir antidepresandr
Hayır
Hayır olmaz
Sanat ruha gıda
Hayır olmaz
Sanat iyidir