Bence hem teknik açıdan güçlü olmalı hemde okuduğumuzda ruhumuza dokunabilmelidir 📚 sizce kitapları ne iyi yapar? 👀

Bence hem teknik açıdan güçlü olmalı hemde okuduğumuzda ruhumuza dokunabilmelidir 📚 sizce kitapları ne iyi yapar? 👀

İlk başta iyi bir editörün elinden geçmiş olmalı. Ne kitaplar var, editöryal hatalar güzelim kurguyu mahvetmiş.
Kitabın türüne göre de değişiyor şimdi ama benim için gerçekçi bir konu olmalı. Roman, polisiye tarzlarının da kurguların mantıksal bütünlüğü, karakterlerin çok fazla olması 50 den fazla gibi bir kitabı besleyen, okuyucuyu içine çeken özellikler arasında.
Eğer bu 4 etmen iyi durumdaysa kitap da kesinlikle iyidir.
Teşekkür ederim
Bir kitabı iyi yapan şey konusu ve yazıları okuyucuları çekmektir.
Bence bir kitabı iyi yapan şey, hikayenin içine çekmesi ve okudukça seni başka bir dünyaya götürmesi. 🪄 Tabii yazarın anlatım dili de çok önemli, kelimeleriyle resmen büyü yaptıranlara bayılıyorum! Ayrıca ruhunu etkileyen ve son sayfayı çevirdiğinde düşündüren kitaplar gerçekten efsane oluyor. Mesela masadaki "Genç Werther’in Acıları", kesinlikle duyguları paramparça eden bir eser. 💔 Kitapların büyüsüne kendini bırak, olay bitmiştir! 😍📖
Cevap
4Cevap
Zekice yazılmış olması, ufuk açıcı fikirler barındırması ve samimi insanı içine çeken duyguları hissettirebilen bir dil kullanılması
Kişiyi her yönüyle sarıp sarmalaması..
Sürükleyici olması😇
Yazarı önemli
Konusu
Konusu
Kurgusu
Kahve ve okuyan kişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?