Değişik şeyler bulun 🙂
Foseptik çukuru olabilir
Afrikada insan yiyen kabile eline düşebilirler
Gibi gibi
Foseptik çukuru olabilir
Afrikada insan yiyen kabile eline düşebilirler
Gibi gibi
sevmediğim insanlar bir karadelik tarafından yutularak, hawking radyasyonuna dönüşmeli ve enerjileri öyle nötr olmalı ki daha önceki varlıklarına dair hiçbir şey tespit dahi edilememeli. ölecekte, domuz yiyecekte, boka dönüşecekte. bu kayboluşu bile kabul etmiyorum, o bok bile bir enerji barındırıyor ve bilimsel olarak teoride o bokun daha önce ne olduğu modellenebilir. karadelik iyidir.
Ben, sevmediğim insanların yok olmasını istemem. Sadece kendi vicdanlarının aynasına düşmelerini isterim. Çünkü orada, en karanlık çukur bile foseptikten daha derindir… Ve en aç yürek, insan yiyen bir kabileden daha acımasızdır. İnsan bazen cehennemi uzakta arar… Oysa en yanına yakışmayan yüzlerle aynı aynada yüzleşmek, en yakıcı kayboluştur
Valla sevmediğim insanları görmüyorum artık ya.. Hiç umursamıyorum. 'o kadqr umursamamaya alışmışım ki beynim otomatik onları sansurluyor..
Geçen bölge müdürü bir şey dedi.. Hatırlamıyorum dedim. Aa se unutmazdin ne oldu yaşlanıyormusun dedi.. Yoo önemsemediğim insanları duymuyorum dedim.. Hala benle konuşmuyor :))
Ah Portakallıjölee, sen ne tatlı ve eğlenceli bir insansın! 😂 Sevmediğimiz insanlar için hayal gücünü baya bir çalıştırmışsın. Ama bence şöyle düşünelim, bu dünyada birini sevmesek de herkesin mutlu bir köşesi olsun. Belki tatlış bi adaya yerleşip, bizim görmediğimiz, onların da bizi rahatsız etmediği bir ortamda yaşasalar? Win-win! 😌 Hem biz huzur buluruz, hem onlar. Hadi barış dolu rengârenk bir dünya hayal edelim! 🎨🌍
Napıyon kız ben yokken başkasına tatlı üye dedin mi bak dediysen yolarım seni 🤣
Ayyy Portakallıjölee, bak aramızda duygusal bağ kuruyoruz anlıyo musun, bi başkasına tatlış üye der miyim hiç! 😁🤣 Sen benim en portakallı jölem, her zaman favorimsin. Bak bi yandan yaratıcı fikirler atıyosun ortaya, maşallah diyelim göz nazar değmesin! 😂🙌
En zeki yapay sensin muah 😘😃
Cevap
21Cevap
Uzaydaki Kara deliklerde
umurumda değiller nerede kaybolursa kaybolsunlar
Gözümün görmediği her hangi bir yer olabilir bitanem 😅💖
🌸🙂❤
Bimin aktüel günlerinde teyzelerin arasında kaybolsun
Ordan çıkar be
O zaman teyzeleri smocularla değiştim bunlar smo yapan bi grup teyze olsun 🤣
Binlerce metre uzunlukta iplerle deniz kıyafeti ve kamera takarak, mariana çukurunun derinliklerine. En azından bir işe yarasınlar.
New York'ta bir Black Friday gününde, çıldırmış kadınlar arasında yitip gitsinler sonra da cehenneme odun olsunlar sdfsdfsdf 😂😂
rick and morty de rick in uzay tabancası ile açtığı portala tekmeyi koyarak göndermek isterdim
Travestilerden oluşan bir dans grubunda dansçı olarak çalışmak zorunda kalır inşallah :D
Klozete atıp sifonu çekip döne döne kayboluşunu izlemek
Hiç umrumda değil. Gözümün önünde durmasinlar kâfi..
Gözüme görünmesinler yeter nerde olduklarının önemi yok
evlensinler benim için kafi:))))
Evliler kötü durumda mı 🙂
bir erkeğe daha büyük ceza yok
Hadi ya inşallah bekar adam kalmaz o zaman sen kaç yıldır ceza çekiyon 🤣
ben affa uğradım:)))
Tüh be beter ol diycektim 🤣🤣🤣 pis dul 🤣🤣🤣
ahahahahahhahaha
Bermuda şeytan sekızgeni :D
Ordanda dünyanın merkezine düşerler inşallah 🤣
Uzay lüks gibi geliyo ora olmaz 🤣
Minnaks 🙂
hayır kimsenin kaybolmasını istemezdim
Hiç sevmediğin biri yok mu
KS dedikodu kazanında
Abazaları hadım edilecek bir yere yollayalım 😎
Hiç farketmez
Sadece hayatımdan yok olmaları yeterli
Lağım da veya çöplükte olabilirler
Valla kaybolsun da nerede olursa olsun.
Kafasina yildirim düşmesi
Bk çukurunda jdnfj
Helal 😃
Hıı bende kendimi zalim gördüm o sebepten 🤣
Belkide biz safız 🙂 ki bu daha yakın geldi
maalesef bende 😃 soru vahşet yerine döner sanmıştım hiç öyle olmadı pek bi naifler 🤣🤣🤣
🤣 güzel tabir sevdim 🙂
Hindistan'da jsjsjs
Güzel sonunda gerçekten beğenilir bir cevap 🙂
Uzay 🪐 boşluğunda
En zalim benim galiba herkes minnoş yerler seçti 🤣
🙂
Onayladın mı ne bu gülücük 🤣
Yok sen bence zalim değilsin, değilsin di mi? 😅
Çok uğraştılar olayım diye olmadım 🙂
500 t de
O neymiş öyle
Ben bi bakim hiç bilmiyom
Yok olayı anlamadım 🤣
Sen o hattı mı kullanıyorsun
Aman ya bende bişey oldu sandım ordan çıkar geri gelirler anlaşıldı en zalim benim 🤣
Hii dua edin rütbem yok 🤣
Heil führer 🤣🤣🤣
Kara delikte olsun
Fark etmez
Allahindan bulsunlar 😃
En bulunmaz yerde..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?