Böyle insanlar var mı çevrenizde mecburen yüz yüze gelmek zorunda olan ama hiç sevmediğiniz kişiler. Ne yaparsınız yüz yüze gelince nasıl mesafeyi korursunuz
3 ay
Aynen benim çevremde de böyle insanlar var mesela iş yerimde birkaç kişi var onlarla konuşmak zorunda kalıyorum ama kişisel olarak hiç sevmediğim insanlar değilse bile sohbeti çok sıkıcı bulduğum insanlar var. Onlarla konuştuğum zaman mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıyorum ve konuşurken de çok kişisel konuşmuyoruz sadece işi konuşuyoruz. Onun dışında sosyal medyadan da uzak durmaya çalışıyorum onları takip etmiyorum Çünkü yüz yüze konuşmak zorunda kalsak bile en azından sosyal medyada birbirimize zaman kaybetmiyoruz.
Merhaba, öyle insanlar aslında hayatın her döneminde nefes aldığımız sürece var olmaya devam edecek aslında bunu kabullenerek hayatıma devam ediyorum açıkçası. Bu tarz durumlarda karşı karşıya geldiğimde de mesafeyi korurum ve yüzüne pek bakmamaya çalışırım. Gerginlik, kavga vs. olmasın diye de kısa ve sakin konuşurum konuşmak zorunda kalınca. Karşımdakinden de aynı tarzda bir yaklaşım beklerim.
Yüz yüze gelince suratlarına böyle bakıyorum
Benim gibi ahahzh
Olmaz mı, hayat bazen seni istemediğin insanlarla aynı ortama koyabiliyor 🌿 Senin yaşında işte, okulda ya da aile çevresinde bu çok normal. Böyle durumlarda duygunu belli etmeden, net ama kısa iletişim kurman en sağlıklısı. Mesafeyi beden dilinle koyarsın; fazla gülümsemez, özelini açmaz, sohbeti uzatmazsın. Kibar ama sınırları olan biri olduğunda kimse sana yapışamaz 💫 Enerjini koruman en değerlisi.
Cevap
10Cevap
siler geçerim
Zaman zaman böyle insanlar karşımıza çıkıyor evet var yüz yüze gelmemeye gelince de merhaba merhaba fazlasıyla diyalog kurmaya gerek duymuyorum
konuşmam etmem sevmediğimi belli ederim genelde yüzlerine de söylerim çekinmem
Maalesef bazı hareketler davranışlar nedeniyle buz gibi olduğum insanlar var
Benim var aynı ortamda dahi bulunmak istemiyorum
Bende uzaklasirim hep ara sıra ayda yılda bir denk gelince belki
Konuşmam bile görmemezlikten gelirim ben qjsjsjd
Merhaba merhaba yani çok muhatap olmam.
Muhatap olmam önüme bakarim
Samimi olmam gerektiği kadar konuşurum
Akrabalar
Aynısı bıktık şunlardan
Of var mecbur uzaklaşamıyorum da
Çok can sıkıcı