Kişilik & Karakter 1 ay Hayatınızdan gitmesini istediğiniz biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ya bi git hayatımdan dediğiniz biri var mı😀 Hayatınızdan gitmesini istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Fenomen Master Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,2b cevap paylaştı. Hayatımda öyle biri yok ama def etmeme rağmen hâlâ hayatımın çevresinde dolanan tipler var, onlar artık o caddeye doğru gitse de kurtulsam. 1 1 Yorumla Soran 1 ay Umarım 🙃 Yorumla
s helene1 Takip Et Fenomen Master Yaş: 23 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayatımdan gitmesini istiyorsam zaten kendim gönderrim 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır öyle birisi yok, değer vermediğim insanları hayatıma almıyorum. 1 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gereksizleri hayatımdan çıkardım zaten 1 1 Yorumla Soran 1 ay Kafa rahat 🙃 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok gerekli olanları çıkardım zaten. 1 1 Yorumla Soran 1 ay En iyisi 🫡 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 42% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşılaşmak istemediğim insanlar var 1 0 Yorumla
babeyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Yok ama gelmesini istediğim var. O da gelmiyor bee 1 1 Yorumla Soran Yeni 1 ay Hakkında hayırlısı olsun, gelipte hayırsız olmaktansa olduğu yerde kalsın 🫡 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Böyle bir cadde yok provakatif paylasim 0 0 Yorumla
Kübiks Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Var yani 1 4 Yorumla Soran 1 ay O zaman gitmesi senin için daha iyi Yorumla Kübiks 1 ay Yani olabilir belki Yorumla Soran 1 ay Hayırlısı olsun diyorum Yorumla Kübiks 1 ay Peki Efndm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatımda öyle biri yok ama def etmeme rağmen hâlâ hayatımın çevresinde dolanan tipler var, onlar artık o caddeye doğru gitse de kurtulsam.
Umarım 🙃
Hayatımdan gitmesini istiyorsam zaten kendim gönderrim
Hayır öyle birisi yok, değer vermediğim insanları hayatıma almıyorum.
Gereksizleri hayatımdan çıkardım zaten
Kafa rahat 🙃
Yok gerekli olanları çıkardım zaten.
En iyisi 🫡
şu an yok çok şükür
Karşılaşmak istemediğim insanlar var
Yok ama gelmesini istediğim var. O da gelmiyor bee
Hakkında hayırlısı olsun, gelipte hayırsız olmaktansa olduğu yerde kalsın 🫡
Böyle bir cadde yok provakatif paylasim
Var yani
O zaman gitmesi senin için daha iyi
Yani olabilir belki