Ben başlıyorum en sevdiğim kitap "Dura Mater" ve kitaptan bir alıntı:
"Karanlık, sadece yokluğun değil, aynı zamanda yeni başlangıçların da habercisidir. Her son, yeni bir hikayenin başlangıcıdır".

Ben başlıyorum en sevdiğim kitap "Dura Mater" ve kitaptan bir alıntı:
"Karanlık, sadece yokluğun değil, aynı zamanda yeni başlangıçların da habercisidir. Her son, yeni bir hikayenin başlangıcıdır".
Buraya bir şey yazmayacaktım ama gerçekten çok kötü kitaplar okunuyor. Zülfü Livaneli nedir ya :) Çöp adam
Elif Şafak
OSHO falan :)
Küçük Prens: "Konuşmak, bütün yanlış anlaşılmaların kaynağıdır." Antony de Saint Exupery
"Gülünü senin için önemli kılan, onun için harcamış olduğun zamandır."
"Onun için harcamış olduğum zaman..." diye yineledi küçük prens. Unutmamalıydı bunu.
Şeffaflık Toplumu:
“Şeffaf iletişimin her şeyi hizaya getirici bir etkisi vardır. Eşzamanlılığa ve tek-tipliğe yol açar. Ötekiliği ortadan kaldırır. Uyum sağlama zorlaması şeffaflıktan kaynaklanır. Böylelikle şeffaflık egemen sistemi sabitleştirir. Şeffaflık insanı camlaştırır. Şiddeti de buradadır. Sınırsız özgürlük ve iletişim topyekûn kontrol ve gözetime dönüşüyor.”
Byung Chul Han
"Bu dünyada sana kötü yapmak isteyen insanlar karşına çıkacak, ama unutma ki iyilik yapmak isteyenler de gelecek. Kiminin yüreği karanlık, kimininki düzelir. Geceyle gündüz gibi! Dünyanın kötülerle dolu olduğunu düşünüp küsme, herkesin iyiliğini düşünüp hayal kırıklığına uğramak! Kendini koru... insanlara karşı kendini koru" Serenad-Zülfü Livaneli.
"Her şeyi fazla ciddiye alıyorsunuz; Bu yüzden de mutsuz oluyorsunuz." İnsancıklar- Fyodor Dostoyevski.
"Uzun ömrün sırrı küçük ama sürekli mutluluklardır"
Cevap
1Cevap
Osho kendini bulmak
Osho meditasyon
Kafka milenaya mektuplar
Albert camhs yabancı
Elif şafak İskender
Orhan Pamuk kırmızı saçlı kadın
kur an biz dağları dünyaya birer direk yaptık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?