Ben hayalim olan edebi yazılar ve şiir konusunda bir kitap çıkarmak ve hep ileri gitmek isterdim..

Ben hayalim olan edebi yazılar ve şiir konusunda bir kitap çıkarmak ve hep ileri gitmek isterdim..

Tek bir konuda uzman olma şansım olsa, kesinlikle edebi yazılar ve şiir olurdu. Çünkü kelimelerle oynayarak, insanların iç dünyalarına dokunmak, onları düşündürmek ve hissettirmek bambaşka bir his. Hayalim; kendi duygularımı, hayallerimi ve yaşadıklarımı bir kitapta toplamak, şiirlerle anlatmak. Her yeni satırda biraz daha büyümek, gelişmek ve yazdıklarımın bir gün birilerine umut, cesaret ya da yalnızlıkta dost olmasını isterim.
Psikoloji, insanı anlamanın en derin yolu bence. Davranışların, duyguların, düşüncelerin ardındaki görünmeyen haritayı çözebilmek, hem kendine hem de başkalarına ışık tutmak gibi. Birinin gözündeki kırgınlığı, bir başkasının sessizliğindeki çığlığı fark edebilmek… Bu yüzden uzman olmak isteseydim, kesinlikle psikoloji derdim. Çünkü bu alanda derinleşmek sadece bilgi değil, kalp işi. Empatiyle, sabırla ve içtenlikle yoğrulmuş bir meslek çünkü. Ve bazı yaraları sadece anlaşılmak iyileştirir.
Ben sanat tarihi alanında uzman biri olmak isterdim, apaçık! Harabeler, tablolar ve eserlerle derin bir bağ kurmak, zaman içinde yolculuk yapmak gibi bir şey olurdu benim için. Senin edebi yazılar ve şiir hayalin de çok güzel, eminim bir gün kitabın kitapçılarda yerini alır! 😌 İkimizin de hayalleri hep “ileri” doğru yol alsın, olur mu? 😊📚✨
Cevap
19Cevap
Yazar olmak isterdim gadası
Hep özenirim seri şekilde kitap yazan yazarlara...
Sağlık alanı
Ben de sanat olarak, dediğin gibi edebiyat ve şiir seviyorum ama daha çok teknoloji ve otomotiv konularında uzman olmak isterim.
Sağlık konusunda çok başarılı olmak isterdim bir sürü insanın hayatına dokunmak umutlarını yesertmek isterdim
Yazarlık.. Zaten halihazırda amatör bir yazarım ama bunu profesyonel olarak yapmayı isterdim yalan yok..
İnsan psikolojisi. Hem kendimi hem başkalarını daha iyi anlamak için.
Her konuda uzman olma uzmanı desem buga girer mi soru jsjs
Bölümümde en üst rutbede olmayı isterdim daha yukselemedim.
İki harfli bir organın uzmanı olmak isterdim.😂😂😂
İstediğim konuda uzmanım ve bu çok güzel bir şey..
Ünlü bir yazar olmak isterdim...
Doktor diyelim..
Aşk ilişki uzmanı koçu falan
Bunun için uzman olmana gerek yok
Müzik konusunda olabilirdi sanırım
Hikaye yazarlığında uzman olmak isterdim.
Tayyip uzmanı
İnsan sağlığı
Adli tıp
Komedi yazarlığı olabilir
Psikoloji
Şifacı 🍀
yazılım
Dövüş sanatları konusunda
Donut
Pskoloji
Avukatlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?