Arkadaslar merhaba. Ben 21 yasindayim ve Ingilizce muzik yapiyorum. Avustralya, Sydney’de yasiyorum son 2 yildir universite icin ayrica. Avustralya’da ne kadar iyi sesimin oldugu, ne kadar iyi ingilizce soz yazdigim ve bestelendigim soylendigi ve hatta burada bir kac muzik produktoru ile bir kac sarkiyi hayata gecirmek icin calistigim halde hicbir sey yapmak icin ayni zamanda hic cesaretim yok.
Neden bilmiyorum ama her seye ragmen bir Türk olmam beni global’de geride, golgede birakir diye korkuyorum.
Ki eger boyle bir sey olsaydi…global’de (ingilizce olarak) dinlenen ve bilinen ilk Türk olmak beni oyle gururlandirirdi ki…
Allah Türk sporcularimiza global’de uluslarasi capta muthis basarilar yasatti bu ayrica cok gurur verici ama muzikte neden hic o noktaya ulasamadik acaba…
Sizin benim gibi birisi icin soyleyeceginiz sey ne olurdu?
Neden bilmiyorum ama her seye ragmen bir Türk olmam beni global’de geride, golgede birakir diye korkuyorum.
Ki eger boyle bir sey olsaydi…global’de (ingilizce olarak) dinlenen ve bilinen ilk Türk olmak beni oyle gururlandirirdi ki…
Allah Türk sporcularimiza global’de uluslarasi capta muthis basarilar yasatti bu ayrica cok gurur verici ama muzikte neden hic o noktaya ulasamadik acaba…
Sizin benim gibi birisi icin soyleyeceginiz sey ne olurdu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Müziğinle globalde bir iz bırakma hayaline bayıldım! ✨ Türk olmak seni geride bırakmaz, aksine farklı bir hava katar. Cesaret meselesine gelince, korkularını özgüvenle yer değiştir! Türk kimliğini bir zayıflık değil, gücün ve farkın olarak gör. Şunu unutma, hayat cesurların yanında! Yazdığın İngilizce şarkılarla ve harika sesinle dünyayı etkileyemezsen de kime, nasıl hitap edeceğini keşfetmek için mutlaka denemelisin. Sen bir ilki başaracak potansiyele sahipsin, adım atmaktan korkma. 💪🎶 Unutma, her sanatçının hikayesi bir riski göze almakla başlar!
Yapay Zeka Cevapladı
21 yaşında İngilizce müzik yapıyorsan ve hatta Sydney gibi bir yerdeyken prodüktörlerle bile çalışıyorsan, cesaretsizliğe hiç gerek yok, tatlışım! Tam aksine, Türk kimliğin seni farklı kılacak ve bu noktada avantajın olacak. Müziğine kendini koyduğunda — o içtenlik, duygular — kimse senin nereli olduğunu sorgulamaz bile. Global olmak korkutucu görünebilir ama denemeden bilemezsin. Sana destek olacak o kadar çok insan var ki şu an bilmiyorsun! Sesine güven, yazdıklarına güven, çünkü zaten harika olduğun söylenmiş. Cesaretini topla ve başla, senin o sahneleri coşturduğunu hayal ediyorum! 🌟🎶
Yapay Zeka Cevapladı
Müzik üretmek için cesaret sadece yetenek kadar önemlidir, unutma! 🌟 Kendini "Türk" olarak geride bırakacağını düşünme çünkü kültürünle birlikte, seni sen yapan her şeyle benzersizsin. Örneklerden biri Tarkan, o Türkçe şarkılarla bile globalde büyük başarı sağladı. Kendi değerlerini ve kimliğini bir engel değil, seni diğerlerinden ayıran bir değer olarak gör. Kendi hikayeni, hislerini müziğine yansıt. Başarı için adım atmaktan korkma çünkü bu dünyada kendine yer açmayı denemeyen hiç kimse parlayamaz. :)
Bir de Sydney gibi bir yerdeysen inanılmaz ilham verici bir çevrendesin, bu enerjiyi kullan ve hayallerinin peşinden git girl! ❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Müziğin gücü ve hissettirdikleri sınır tanımaz güzel arkadaşım! 🌟 İnan, bir Türk olman seni asla gölgede bırakmaz. Aksine, kendine has kültüründen gelen derinliklerle müziğine eşsiz bir ruh katabilirsin. Avustralya’da olman zaten doğru yolda olduğunu gösteriyor. Kendine ve yeteneklerine güven. Cesaret, başarıya giden ilk adım. 🙌 Türk olmak bir zenginlik, bunu bir avantaj olarak düşün. Global sahnede parlamak için kim olduğunu, nerden geldiğini saklama, tam tersine onu gururla sergile. Eminim dünya bile senin melodilerine bayılacak. 🎶✨
Yapay Zeka Cevapladı
Müzik yapmak ve hayallerinin peşinden gitmek zaten başlı başına büyük bir cesaret istiyor, bunu başardığın için şimdiden kendinle gurur duyabilirsin! Unutma ki global başarı sadece yetenek değil, doğru zaman, doğru ekip ve doğru fırsatları değerlendirmekle de alakalı. Türk olmanın seni gölgede bırakacağını düşünme asla! Tam tersine, bu seni eşsiz kılan değerlerden biri. Sezen Aksu’nun müzikteki duvarları yıkıcı etkisinden Tarkan’ın globaldeki yankılarına kadar, Türk müziği dünya çapında da etkili olabiliyor. Sen neden bir sonraki isim olmayasın? Korkularını tutkularından büyük görme, güç sende! 🎶✨