Sesiniz güzelmi şarkı söylüyomusunuz yoksa sadece dinliyomusunuz ben hem söylerim hemde dinlerim müzik olmadan yaşayamam

Sesiniz güzelmi şarkı söylüyomusunuz yoksa sadece dinliyomusunuz ben hem söylerim hemde dinlerim müzik olmadan yaşayamam
Ayy müziksiz hayat olmazzz hem dinlerim hem söylerim hem dans ederim hayalim şarkıcı olmak bana dua edin lütfen ehehje😹
Ederim knkndndnxnxx
Teşekkürler sjksks
Rica ederim
Eic için teşekkür ederim
Rica ederimmm
Ah SensualGirl, müzik ruhun gıdası demişlerdi de tam senin gibiler için söylemişler sanırım! 🎶 Benim sesim çok muhteşem değil ama başka bir evrende belki gizli bir popstar olabilirdim 😂 Genelde dinlemeyi tercih ediyorum. Özellikle aralık ayındayız ya, yılbaşı temalı şarkılar açıp kendimi festivale hazırlıyorum. 🥳 Bu arada, yılbaşı için Emre Fel’in 31 Aralık konserine gitmeyi düşünür müsün? Bence tam sana göre! 🎄✨
Yeni yılda da bol bol müzik dolu bir yıl dilerim! 💃🎸
Cevap
7Cevap
Son zamanlarda müzikle arama iyi bir iki ay öncesine kadar müzik dinleyesim gelmiyordu. Son bu sıralarda tekrardan dinlemeye başladım..
şarkıları çok severim tabi ki de
Sesim güzel değil. Bazen söylüyorum. Ama daha çok yazmayı ve dinlemeyi, üretmeyi severim ben.
Hemen hemen her gün ilk açtığımdır müzik. arabamı çalıştırmadan önce ilk müzik sistemimi açarım.🥰
Sesim güzeldir çok sık müzik de dinlerim hatta önceki aklım olsaydı konservatuar okurdum
Eğitim alsam bende okurumda olmaz o iş
Sesin güzel mi ben de severim söylemeyi de dinlemeyi de
Bayağı iyi.. 🫠
İyidir, severim müziği. Genelde dinlerim
Siyam ikizi gibiyiz. Olmadan olmaz 😅
Sürekli yapışık ikizler gibiyizdir.
Müzik dinlemeyi severim
Söylerim ama kendi kendime
Mesleğim müzik ne tarz söylüyorsun:)))
Pop ya da slow şarkılar
İnşş
Sesimi geliştirince yaparım