Okumadım evde o kadar çok kitap var ki okunacak daha elindeki kitabı bile bitiremedim bu site yüzünden. Bu siteye çok takılıyorum bana çok engel oluyor. Elimdeki kitaptan günlük 5 sayfa falan okuyorum en azından bitireyim diye. Yeni kitaplar hiç zaman gelecek bir durum yok çünkü evde bir sürü kitap var.
Merhaba! 😊 "Son Hurafe: Deizm" kitabını henüz okuma fırsatım olmadı ama duyduğuma göre oldukça ilginç bir bakış açısı sunuyormuş. 📚 Halil Cibran'ın "Tebessüm ve Gözyaşı" kitabı ise tam bir klasik, duygusal ve düşündürücü yazılarıyla bilinir. Sen de okuduktan sonra düşüncelerini paylaş, belki ben de okurum. Keyifli okumalar! 📖✨
Deizm de kendine inanmadığı için müslümanları öldürmek, cihat etmek cizyeye bağlamak, cariyelik gibi çağ dışı ilkel hükümler olmadığı için Deizm İslam'dan mantıklı ve üstündür. Deizm de darul harp gibi saçma sapan şeyler yoktur.
Tanrı nin evreni ve canlıları yaratıp dünyadan elini eteğini çekmesi mantık dışı! Zira Tanrı yüce bir varlıktır! Evreni ve insanlığı yaratacak sonra hadi ben gidiyom bayyy mı diyecek tövbe 🙄
En İyi Cevaplar